19 / 05 / 2024

realty world çekmeköy

realty world çekmeköy

Emlak devi olmak isteyenler Realty World Türkiye tarafından Ankarada gerçekleştirilen franchise semineri ile katılımcılar Realty World Türkiyeyi yakından tanıma, emlak sektörü hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldu

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.

Show Realty Çökmeköy'deki Turkuaz ofisini açtı!

Profesyonel Emlak Hizmeti veren Show Realty Türkiye’de büyümeye başladı.2 Yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan Show Realty, Ümraniye-Çekmeköy’de 19.Franchise Emlak ofisi Turkuaz’ın açılışını yaptı.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

Realty World Türkiye'de gayrimenkulde en iyiler seçilecek!

Realty World Türkiye, her yıl düzenlediği Türkiye Kupası Ödül törenini bu yıl yine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirecek. En iyilerin ödüllendirdiği tören, 2-4 Mart tarihlerinde yapılacak.

Realty World Türkiye, Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdi!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve de gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi. Verilen eğitim, İnşaat Yüksek Mühendisi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hakan Çatalkaya tarafından verildi.

Realty World Türkiye danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve de gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi. Verilen eğitim, İnşaat Yüksek Mühendisi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hakan Çatalkaya tarafından verildi.

Realty World Türkiye İç Anadolu bölge brokerları ile buluştu!

Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer, Koordinatör Şahap Kıvılcım, İş Geliştirme Yöneticisi Elif Ozansoy ve Franchise Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu ev sahipliğinde, İç Anadolu Bölgesi ofislerinde görev yapan brokerları ile buluştu...

Realty World'ün bütün bayileri toplandı!

REALTY World Türkiye' nin 2013 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ' nde gerçekleştirildi...

Realty World en iyileri ödüllendiriyor!

Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World Türkiye, her yıl düzenlediği ve en iyileri ödüllendirdiği Türkiye Kupası Ödül törenini bu yıl yine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirecek.

Realty World Gebze-İzmit-Adapazarı ve Bursa brokerlarına yemek verdi!

Realty World Türkiye, Gebze-İzmit-Adapazarı ve Bursa ofislerinde görev yapan brokerlarına Holiday Inn Gebze Otelinde öğle yemeği verdi. Yemekte, 2014 yılı emlak piyasası, sektörlerin durumu ve firmalarının hedeflerinin konuşuldu...

Realty World toplantısında gayrimenkul sektöründeki genel beklentiler konuşuldu!

REALTY World Türkiye CEO'su Erginer ve Realty World Türkiye Koordinatörü Kıvılcım bu yıl gayrimenkul sektöründeki genel X beklentileri tesbit etmek üzere Antalya'da bulunan14 franchise ofis sahibi Realty World Brokerları ile toplandı.

Realty World yeni ofisler açmaya hazırlanıyor!

Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi...

realty world çekmeköy Haberi

realty world çekmeköy

Realty World Türkiye tarafından Ankarada gerçekleştirilen franchise semineri ile katılımcılar Realty World Türkiyeyi yakından tanıma, emlak sektörü hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldu.

Realty World Türkiyenin ev sahipliğini yaptığı franchise semineri Ankara Limak Ambassador Hotelde gerçekleştirildi. Katılımcılar Realty World hakkında bilgi edinirken, Realty World Türkiyenin franchise yöneticilerinden gayrimenkul sektörünün geleceğini dinleme fırsatı yakaladılar.

Franchise seminerlerini Türkiyede birçok ilde gerçekleştireceklerini ifade eden Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan Realty World, Türkiyede faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 135 bayii ve bine yakın gayrimenkul danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Girişimci ruha sahip, kazançlı ve güvenilir bir iş kurarak kendi işinin patronu olmak isteyenleri, Realty World Ofisi açarak kazanan patronlar dünyasında yerlerini almaya davet ediyoruz.

Ankarada düzenlediğimiz franchise seminerinin bir sonraki...