29 / 04 / 2024

Realty World Emlak

Realty World Emlak

Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi...

Realty World emlak devi olmak isteyenleri buluşturdu!

Emlak devi olmak isteyenler Realty World Türkiye tarafından Ankarada gerçekleştirilen franchise semineri ile katılımcılar Realty World Türkiyeyi yakından tanıma, emlak sektörü hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldu

Realty World Türkiye ailesi piknikte bir araya geldi!

Realty World Türkiye’nin, çalışan motivasyonu amacıyla hazırladığı organizasyonlarına bir yenisini daha eklendi

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Global World Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global World Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Farzana Ghulam Abbas ve Ghulam Abbas ortaklığında kuruldu.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de   150 bin TL sermaye bedeli  Habıb   Saffarpoortamıjanı, Hossein Peirovi, Meysam Hamrahı tarafından  kuruldu.

World Elma Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

World Elma Turizm Ve Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli İle  Fatima Mahmer tarafından kuruldu.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Funda Karadağ tarafından açıldı. 

Realty World Emlak Haberi

Realty World Emlak

Realty World Türkiye, yeni iş ortaklarıyla bu yıl yeni ofisler açmaya hazırlanıyor. Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi. 



Garanti Koza Grubu bünyesinde büyümeye devam eden Realty World, inşaat sektöründe ivmeyi gayrimenkul alanına taşıyor. İnşaat sektörünün hızla büyüdüğü Türkiye'de nitelikli gayrimenkul danışmanlık firmalarına fazlasıyla ihtiyaç bulunduğunu vurgulayan Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty VVorld Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal, "Bu nedenle 2007 yılında Gayrimenkul Franchising alanında faaliyet gösteren ABD merkezli Realty VVorld markasını satın alarak sektöre girme kararı verdik" dedi. 



MESLEKİ EĞİTİM DESTEĞİ 


Baykal, "Geçen bu sürede Realty VVorld markasının 175 ofise gelmesi ve aramıza katılan iş ortaklarımızın nitelikleri ne kadar...