03 / 05 / 2024

Realty World Türkiye ailesi piknikte bir araya geldi!

 Realty World Türkiye ailesi piknikte bir araya geldi!

Realty World Türkiye’nin, çalışan motivasyonu amacıyla hazırladığı organizasyonlarına bir yenisini daha eklendi



Realty World Türkiye’nin broker ve emlak danışmanları tüm yılın yorgunluğunu attığı piknik etkinliğinde bir araya geldi.  Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, “Düzenlediğimiz etkinliklerle broker ve emlak danışmanlarımızın yaşamlarını renklendirmeye ve motivasyonlarını arttırmaya çalışıyoruz” dedi.


Realty World Türkiye ailesi, İstanbul’da düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya geldi. Realty World broker ve emlak danışmanlarının davetli olduğu etkinlikte, tüm katılımcılar bir yılın yorgunluğunu attılar, düzenlenen etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler.


 Realty World Türkiye ailesi piknikte bir araya geldi!


Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan “Realty World, Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 171 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Bu başarısını tüm çalışanlarına borçlu. Realty World Türkiye, çalışanlarının motivasyonuna her şeyden çok önem veriyor. Gayrimenkul sektöründe başarılı olabilmek için iş ve özel yaşamı zenginleştirmek gerekiyor. Düzenlediğimiz etkinliklerle broker ve emlak danışmanlarımızın yaşamlarını renklendirmeye ve motivasyonlarını arttırmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 


Realty World broker ve emlak danışmanlarının birlikteliğinin önemini vurgulayan Baygan, bu tarz buluşmaların devam edeceğini de ifade etti. Realty World broker ve emlak danışmanları düzenlenen etkinliklerle eğlenceli vakit geçirirken, yüksek moral topladılar. Düzenlenen takım oyunları ardından kazananlara kupalar teslim edildi.


Realty World


Amerika Birleşik Devletleri’nde 1973’te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005’in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 171 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubu’na katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü ve Realty World, 2012 yılında Türkiye’nin en büyük uluslararası emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.


Geri Dön