29 / 04 / 2024

Realty World, satış şampiyonlarını ödüllendirdi!

Realty World, satış şampiyonlarını ödüllendirdi!

Amerika’nın en büyük beş emlak franchising kuruluşundan biri olan Realty World,başarılı emlak danışmanları ve brokerlarını ödüllendirmek için senede iki kez düzenlediği Realty World Türkiye Kupası Ödül



 Amerika’nın en büyük beş emlak franchising kuruluşundan biri olan Realty World,başarılı emlak danışmanları ve brokerlarını ödüllendirmek için senede iki kez düzenlediği Realty World Türkiye Kupası Ödül Törenleri’nin ilki olan 2010 Yılı I. Dönem Ödül Töreni’ni, 19 Ekim’de Mövenpick otelde gerçekleştirdi. Realty World Türkiye Kupası Ödül Törenleri’nin 2009 yılı şampiyonları, 22 Kasım’da Amerika’ya gidecekler.

2007 yılından beri Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World tarafından, emlak danışmanları ve brokerlarının başarılıarını taçlandırmak amacıyla düzenlenen gecede 6 kategoride toplam 18 ödül verildi. 1 Ocak-30 Haziran 2010 dönemini kapsayan 2010 Realty World Türkiye Kupası I. Dönem Ödül Töreni’nin sunuculuğunu Çiğdem Tunç yaptı. 300’den fazla Realty World Emlak danışmanının katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde ciro ve işlem kategorilerinde ofis sahipleri ve gayrimenkul danışmanları 2010 I. Dönem ödüllerini aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Realty World’ün büyük bir aile olduğunu belirterek, “Her geçen gün biraz daha büyüyoruz, ailemizin genişlediğini görmek mutluluk verici. Türkiye emlak piyasası hızla büyüyüp gelişiyor ve yılda 45.4 milyar dolarlık gayrimenkul işlem hacmi var. Bu da ekonomide büyük bir paya sahip olunduğunun göstergesi. 2007’de Garanti Koza’ya katılmaının verdiği güç ile hedeflerimizi daha da büyüttük ve sektöre fayda sağlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Realty World Türkiye Kupası Ödül Törenleri’nin devam edeceğini söyleyen Baygan, 2010 yılı II. Dönem ödüllerinin Mart 2011’de verileceğini sözlerine ekledi.

Realty World ailesine yeni katılan ofislerin, diğer ofis ve danışmanlar ile tanıştırıldığı gecede, Mustafa Baygan’nın konuşmasının ardından dereceye giren ofisler ve gayrimenkul danışmanları, ödüllerini Realty World yöneticilerinin elinden aldı. Realty World Türkiye Kupası I. Dönem “işlem” kategorisi birincisi Nova Gayrimenkul, ikincisi Hermes Gayrimenkul, üçüncüsü Limra Gayrimenkul oldu. “Ciro” kategorisinde ise ödül alan Realty World ofisleri şöyle sıralandı; birinci Nova Gayrimenkul, ikinci Ekol Gayrimenkul, üçüncü Limra Gayrimenkul.  Realty World Türkiye Kupası ödül töreninde, “işlem” ve “ciro” kategorilerinde gayrimenkul danışmanları ödüllerini alırken, “2010 I. dönem en hızlı çıkış yapan ofis” ve “son iki dönem en iyi gelişim gösteren ofis” kategorilerinde de ödüller verildi.

Realty World Türkiye Kupası 2009 birincileri Amerika’ya gidiyor
Realty World Türkiye’nin her yıl iki kere düzenlediği, Realty World Türkiye Kupası Ödül Törenler’inde dereceye giren 2009 ofis ve danışmanları, 22 Kasım’da bir haftalık Amerika gezisine katılacaklar. Las Vegas’a gidecek olan 2009 yılı şampiyonları emlak sektörü ile ilgili workshoplara katılacaklar.Realty World, Garanti Koza, Boğaziçi Üniversitesi yöneticilerinin katıldığı törende emlak danışmanları ve brokerlar geçen dönemin yorgunluğunu atarak önümüzdeki dönem için enerji depoladılar.

 Basında yer alan diğer haberler:

Önce sattılar şimdi tatile gidiyorlar
Amerika’nın en önde gelen beş emlak franchising kuruluşundan biri olan Realty World, başarılı emlak danışmanları ve brokerlarını ödüllendirmek için şampiyona düzenledi. Senede iki kez düzenlenen Realty World Türkiye Kupası Ödüllerinin 2010 yılının ilk dönem töreninde dereceye girenlere armağanları verilirken 2009 yılının şampiyonları 22 Kasım’da Amerika’ya gidecekler. Bir haftalık Amerika gezisinde Las Vegas’a gidecek olan 2009 yılı şampiyonları emlak sektörü ile ilgili workshoplara katılacak.
2007 yılından beri Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World, emlak danışmanları ve brokerlarını motive etmek üzere düzenlediği yarışmada 6 kategoride 18 ödül dağıttı. 1 Ocak-30 Haziran 2010 dönemini kapsayan 2010 Realty World Türkiye Kupasına 300’den fazla Realty World Emlak danışmanı katıldı.
Ödül töreninde konuşma yapan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Realty World’ün büyük bir aile olduğunu belirterek, “Her geçen gün biraz daha büyüyoruz. Türkiye emlak piyasası hızla büyüyüp gelişiyor ve yılda 45.4 milyar dolarlık gayrimenkul işlem hacmi var. Buda ekonomide büyük bir paya sahip olunduğunun göstergesi” diye konuştu.
Realty World’ün 2007’de Garanti Koza’ya katılmasının her iki firma içinde güç birliği anlamına geldiğinin altını çizen Baygan, “Sektöre fayda sağlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Realty World Türkiye Kupası Ödül Törenleri’nin devam edeceğini söyleyen Baygan, 2010 yılı II. Dönem ödüllerinin Mart 2011’de verileceğini sözlerine ekledi.
Realty World ailesine yeni katılan ofislerin, diğer ofis ve danışmanlar ile tanıştırıldığı gecede, Mustafa Baygan’nın konuşmasının ardından dereceye giren ofisler ve gayrimenkul danışmanları, ödüllerini Realty World yöneticilerinin elinden aldı. Realty World Türkiye Kupası I. Dönem “işlem” kategorisi birincisi Nova Gayrimenkul, ikincisi Hermes Gayrimenkul, üçüncüsü Limra Gayrimenkul oldu. “Ciro” kategorisinde ise ödül alan Realty World ofisleri şöyle sıralandı; birinci Nova Gayrimenkul, ikinci Ekol Gayrimenkul, üçüncü Limra Gayrimenkul. Realty World Türkiye Kupası ödül töreninde, “işlem” ve “ciro” kategorilerinde gayrimenkul danışmanları ödüllerini alırken, “2010 I. dönem en hızlı çıkış yapan ofis” ve “son iki dönem en iyi gelişim gösteren ofis” kategorilerinde de ödüller verildi.


Geri Dön