03 / 05 / 2024

Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Kartal Kordonboyu

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da konumlandırılan Referans Kartal Kordonboyu projesinde tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip. Peki Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?




Toplam 94 adet konut ve 11 adet ticari üniteden meydana gelen  Referans Kartal Kordonboyu  projesi 17 katlı tek blok olarak tasarlandı.


İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da konumlandırılan Referans Kartal Kordonboyu projesi  Kiler GYO  tarafından hayata geçiriliyor. 


Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Referans Kartal Kordonboyu Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?


2018 yılı Mart ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Referans Kartal Kordonboyu Evleri'nde 60 ay, 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme fırsatı 31 Mart'a kadar devam ediyor. 


Referans Kartal Kordonboyu Residence'de spor alanları, güvenlik, peyzajlı teras ve otopark gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Kiler Referans Kartal Kordonboyu Konutları, D-100 Karayolu Esentepe Kavşağı’na 2,8 kilometre,Gebze-Haydarpaşa banliyö hattı Atalar İstasyonu’na 100 metre,  Kartal Kaymakamlığı’na 3 kilometre, Kartal Belediyesi’ne 1,8 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre, Kadıköy-Kartal metrosu Soğanlık İstasyonu’na 3 kilometre konumlandırılıyor. 


Tel : 444 5 111

Web : http://referanskartalkordonboyu.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön