17 / 05 / 2024

Regal Ecojet çamaşır makinesi az enerjiyle maksimum hijyen sağlıyor!

Regal Ecojet çamaşır makinesi az enerjiyle maksimum hijyen sağlıyor!

Regal, az enerji kullanımıyla kusursuz hijyen sağlayan Regal Ecojet çamaşır makinesini tüketicilerin beğenisine sundu...



A+++ enerji sınıfı Regal Ecojet çamaşır makinesi Ecojet teknolojisi ile çamaşırların en iyi şekilde yıkanmasını sağlarken; 12 dakikalık süper hızlı yıkama programı ile de kullanıcılarına zaman kazandırıyor. Regal Ecojet çamaşır makinesi şık tasarımı ve cazip fiyatıyla da dikkat çekiyor.

 

Regal, enerji ve zaman tasarrufu sağlayan Ecojet teknolojisini tüketicilerle buluşturuyor. A+++ enerji sınıfı Regal Ecojet çamaşır makinesinde bulunan çift yönlü su kanalları, mükemmel temizliği su ve deterjan tasarrufuyla bir arada sunuyor. Ecojet teknolojisi su ve deterjanın çamaşırların üzerine çift yönlü püskürtülmesini sağlayarak hem deterjan verimliliğini artırıyor hem de etkin temizlik sağlıyor.

 

Regal Ecojet kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırıyor

Regal Ecojet çamaşır makinesinin 30°C hijyen programı bebeklerinin sağlığına önem veren anneler tarafından tercih ediliyor. Program düşük sıcaklıklarda bakterileri etkisiz hale getirerek kusursuz hijyen sağlıyor. Regal Ecojet çamaşır makinesi 12 dakikada süper hızlı yıkama özelliğiyle de tüketicilerin kendilerine daha fazla vakit ayırmasını sağlıyor. 9 kilogram çamaşır yıkama kapasitesine sahip Regal Ecojet çamaşır makinesi geniş kapağıyla da kullanım kolaylığı sunuyor.




Geri Dön