28 / 04 / 2024

Rekabet Kurulu’ndan soruşturma! 17 şirket mercek altında!

Rekabet Kurulu’ndan soruşturma! 17 şirket mercek altında!

Rekabet Kurulu, toplam 17 şirket hakkında soruşturma başlattı. Ankara’da ve Kırıkkale’de bulunan hazır beton üreticisi şirketler mercek altında…



Rekabet Kurulu,  Ankara  ve Kırıkkale merkezli, hazır beton üretimi yapan toplam 17 şirket hakkında soruşturma açılması kararı aldı. Soruşturma neden açıldı? Hangi şirketler soruşturuluyor? İşte detaylar…

ŞİRKETLERİN 15’İ ANKARA MERKEZLİ

Hazır beton üreticilerine yönelik  çalışmasında Rekabet Kurulu, 17 hazır beton üreticisi şirketi gündemine aldı. Rekabet Kurulu, 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda, Ankara'da 15 ve Kırıkkale'de faaliyet yürüten 2 hazır beton üreticisi şirketi gündemine aldı.

Rekabet Kurulu’ndan soruşturma! 17 şirket mercek altında!

Kurul, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 4'üncü maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla söz konusu 17 şirket hakkında soruşturma açılması kararını aldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön