03 / 05 / 2024

Rekor üstüne rekor kıran altın neden çakıldı? 

Rekor üstüne rekor kıran altın neden çakıldı? 

Altın fiyatları son zamanların en düşük sevilerinde geziniyor. 1000 liranın de üzerine çıkan gram altın şu saatlerde 975 liraya kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın fiyatları artacak mı? İşte detaylar...



Reko üstüne rekor kıran altın fiyatları son günlerde sert düşüşler yaşıyor. Haftayı yükselişle açan altın, salı günü ABD’de enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra piyasada düşüş hızlandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altındaki düşüşün iki gerekçesini anlatarak yatırımcılara tavsiyede bulundu.

 Rekor üstüne rekor kıran altın neden çakıldı? 

Peki altındaki bu sert düşüşün nedeni ne? Altın niçin düşüyor? İşte uzmanından yatırımcılara dikkat çeken tavsiye...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön