Ekonomi

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

2022 senesinde 3 bin TL’den başlayan ehliyet fiyatlarına büyük zam geliyor. Yeni yılda fiyatların 6.000 TL'yi bulmasını bekleyen sektör temsilcileri, vatandaşları yeni yıldan önce ehliyet almaları konusunda uyardı. Yeni yılda ehliyet fiyatlarına rekor zam gelmesi bekleniyor

Bu yıl 3 bin TL’den başlayan ehliyet fiyatları da artan enflasyon rakamlarından nasibini aldı. Yeni yılda ehliyet fiyatlarına rekor zam gelmesi bekleniyor. İstanbul'da hizmet veren bir ehliyet kursu sahibi Kadir Çelik, yaptığı açıklamada yeni yılda ehliyet fiyatlarına rekor zam geleceğini ve 6 bin TL'yi bulacağını söyledi.

EHLİYET FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Ehliyet fiyatları her sene Aralık ayında MEB ve valiliklerde kurulan komisyon tarafından yapılan maliyet esaslı hesaplar ile belirleniyor. Kadir Çelik konuyla ilgili olarak, “Pandemi ardından yaşanan ekonomik krizler nedeniyle tüm dünya genelinde enflasyon oranlarında gözle görülür artışlar yaşamaya devam ediliyor. Bu nedenler ile ehliyet fiyatları yeniden belirlenirken güncellenebilir bir taban fiyat çalışması daha da uygun olacaktır.” sözlerine yer verdi.

Artık YouTube Shorts üzerinden de para kazanılabilecek! 

Tam 3 ay boyunca bedava verilecek! Başvurmayan kalmasın

Milyonların maaşına zam! İşte 2023 asgari ücrette belli olan rakam!