02 / 05 / 2024

RE/MAX ile 'Açık Davet' günleri 13 Haziran'da başlıyor!

RE/MAX ile 'Açık Davet' günleri 13 Haziran'da başlıyor!

RE/MAX, konut sahibi olmayı düşünenleri İstanbul'da yüzlerce farklı adreste konuk edecek



RE/MAX'in gayrimenkul profesyonelleri, artık her ayın ikinci Pazar günü, müşterilerini satışa sundukları portföyler arasından seçtikleri bir gayrimenkulde ağırlayacaklar. RE/MAX'in Kuzey Amerika ve dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır başarıyla uyguladığı "Açık Davet" organizasyonunu ülkemize taşıyan RE/MAX Türkiye, ilk uygulamayı 13 Haziran 2010 Pazar günü İstanbul'da başlatıyor. 

"Açık Davet" aynı gün, İstanbul'daki yüzlerce farklı adreste gerçekleştirilecek. Böylece konut sahibi olmayı düşünenler, 13 Haziran Pazar günü pek çok satılık konutu aynı gün içinde, önceden randevu almaksızın gezme olanağına kavuşacaklar.

13 Haziran'da ilk kez İstanbul'da yapılacak olan RE/MAX Açık Davet uygulamasında, RE/MAX gayrimenkul profesyonelleri, o gün hangi gayrimenkulde müşterilerini bekliyor ve ağırlıyor olacaklarını, önceden çeşitli yollarla duyuracaklar.

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları, hangi satılık konutlarda "Açık Davet" vereceklerini, www.remax.com.tr internet adresinde yer alan RE/MAX Türkiye web sitesinden ilan edecekler. Gayrimenkul Danışmanları " Açık Davet" düzenledikleri gayrimenkuller için ilgili lokasyonda adresin bulunmasını kolaylaştıracak yön levhaları ve satılık tabelaları da yerleştirecekler.

Açık Davet'e konu olan tek gayrimenkule odaklanacaklar...

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları, o Pazar günü için seçtiği gayrimenkulde, potansiyel alıcılarını tüm gün karşılayarak, en iyi biçimde ağırlamaya özen gösterecekler. O gün sadece Açık Davet'e konu olan gayrimenkulün pazarlamasına odaklanacak olan RE/MAX profesyonelleri, müşterilerine portföyle ilgili tüm detayları gösterecek ve ayrıntılı bilgi verecek. Aynı zamanda, müşterilerine önceden hazırlanmış özel ikramlarda bulunacaklar.

"Açık Davet" uygulaması, hayallerindeki eve sahip olmak isteyen potansiyel alıcılara, diledikleri portföyleri yerinde görmek için büyük kolaylık sağlayacak. "Açık Davet" uygulamasının hangi konutlar için uygulanacağını öğrenmek isteyen alıcılar, www.remax.com.tr adresinden yapılacak olan duyuruları takip ederek, her ayın ikinci Pazar'ı diledikleri "Açık Davet"e katılabilirler.

Kendi evlerine sahip olmanın hayalini kuranlar, İstanbul'daki ilk Açık Davet uygulamasının gerçekleşeceği 13 Haziran Pazar günü hangi adreslerdeki satılık evleri gezebileceklerini  www.remax.com.tr'den  öğrenebilir veya sokaklardaki yön tabelalarını izleyerek önceden randevu almaksızın bu konutları serbestçe görebilirler.


Geri Dön