02 / 05 / 2024

Remax Türkiye, Ege bayileriyle buluştu

Remax Türkiye, Ege bayileriyle buluştu

Remax Türkiye, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki bayilerine iftar yemeği verdi



Bayilikler Geliştirme Türkiye Uzmanı Yasemin Yurtan ve Türkiye Eğitim Sorumlusu Barış Kılıçarslan'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Remax'ın geldiği nokta ve hedefleri değerlendirildi.

'EN BÜYÜĞÜYÜZ'
Ontur Otel'de düzenlenen yemekte konuşan Yurtan, Remax'ın dünyanın en büyük gayrimenkul firması olduğunu belirterek, "Her ailenin nasıl bir doktoru veya avukatı varsa bir gayrimenkul danışmanı da olmalıdır. Hayatta her ürünün satışını yapabilirsiniz, fakat gayrimenkul sektöründe satış yapmak uzmanlık gerektirir. Bu nedenle iki ayda bir Türkiye genelinde verdiğimiz eğitimlerle gayrimenkul danışmanları yetiştiriyoruz. Temel ilkelerimiz insana saygı, girişimcilik, yenilikçilik, şeffaflık, yaratıcılık, sürekli gelişme, ekip ruhu, heyecan, dürüstlük ve müşteri odaklılıktır" dedi.
İzmir'de 200'ün üzerinde Remax gayrimenkul danışmanı olduğuna dikkat çeken Yurtan, "Kişinin mülkünü satması hayatında vereceği en büyük kararlardan biridir. Bu sebeple bu kararı verirken, güvenilir ve tecrübeli gayrimenkul uzmanının mülk sahibini temsil etmesi çok büyük kolaylık, zaman ve para tasarrufu sağlar" diye konuştu.

BİLGİ VERDİLER
Çalışmaları hakkında bilgi veren Yurtan, hedeflerinin gerçek alıcıya ulaşmak, gayrimenkulü en efektif satış fiyatıyla pazarlayabilmek ve en kısa zamanda problemsiz bir şekilde satmak olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından iftar yemeğine katılan  İzmir  ve Ege bayileri, Bayilikler Geliştirme Türkiye Uzmanı Yasemin Yurtan ve Remax Türkiye Eğitim Sorumlusu Barış Kılıçarslan'la hatıra fotoğrafı çektirdi.
YeniAsır/Başak Atilla


Geri Dön