03 / 05 / 2024

Renault Kadjar'a 20 binlik zam şoku! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar'a 20 binlik zam şoku! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault'un iddialı bir tasarımla otomobil severlerin ilgisini çeken Kadjar'a 20 bin 100 TL zam yapıldı! Peki, Renault Kadjar 100 KM'de kaç yakar? Renault Kadjar kaç TL? Renault Kadjar'ın fiyatı ne kadar? İşte 12 Aralık 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...



İddialı bir tasarımla otomobilseverlerin ilgisini çeken Renault Kadjar'a geçen ay da zam yapılmıştı. Renault bu ay da kötü haberi verdi. Renault Kadjar'a Aralık zammı yapıldı.

Ön uç, tamamen yeni tampon, köpekbalığı anteni, benzersiz yeni LED farlar ve 19 inç alaşım jantlar göz alıcı.

Renault Kadjar’a büyük zam! Temmuz ayı fiyatları belli oldu! Tam 25 bin lira zam! Ağustos 2022 fiyat listesi...

Performans ve sürüş keyfi için tasarlanan yeni Kadjar modelleri, 160 BG 1.3 TCE benzinli motoruyla güçlü bir duruş sunuyor. Araçta bulunan bir multimedya sistemi birçok kolaylık sunuyor.

Otomatik şanzıman motoru 160 beygir güce ulaşabiliyor. Renault Kadjar, sınıfındaki diğer modellerden sıyrılıyor ve kullanıcılarından tam not alıyor. Kadjar özellikleri ve olanakları daha güvenli, daha keyifli ve daha iyi bir sürüş deneyimi yaratır.

Renault Kadjar fiyatlarına 36 bin TL'lik zam! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...Kadjar tarafından sağlanan multimedya sistemi sayesinde multimedya içeriğinin keyfini çıkarın ve araç işlevlerini kontrol edin. Park yardımı sayesinde aracınızı rahatça park edebilirsiniz.

Kadjar, C şeklindeki LED gündüz farları ile çarpıcı bir tasarımdır. Yeni Qajar'ın yeni orta konsol, USB girişleri, havalandırma delikleri, havalandırmalı arka koltuklar ve akıllı depolama ile titizlikle tasarlanmış iç mekanının keyfini çıkarın.

Peki, Renault Kadjar 100 KM'de kaç yakar? Renault Kadjar kaç TL? Renault Kadjar'ın fiyatı ne kadar? İşte 12 Aralık 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...


Geri Dön