04 / 05 / 2024

Renault Koleos için Mayıs ayına özel kredi kampanyası başladı! Otomobil almak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirin!

Renault Koleos için Mayıs ayına özel kredi kampanyası başladı! Otomobil almak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirin!

Renault, Mayıs ayında tüm Renault Koleos modelleri için 200.000 TL kredi kullanımında 24 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile cazip ödeme seçenekleri sunuyor. İşte ayrıntılar...



Renault, Mayıs ayına özel bir kredi kampanyası başlattı ve tüketicilere cazip ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında tüm Renault Koleos modelleri için 200.000 TL kredi kullanımında 24 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile aylık ödeme tutarı 11.167 TL olacak.

Kampanya, Renault Finans tarafından sağlanan kredi kullanımı durumunda geçerli olacak. Aracın perakende satın alımında bireysel müşteriler kampanyadan yararlanabileceklerdir. Finansman kampanyaları Renault Finans'ın belirlediği şartlara bağlı olup, araç için ayrıca peşinat ödemesi yapılması gerekecektir. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir.

Kampanya tüm Renault modellerinde geçerli olup, faiz oranı ve maliyet oranları kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişkenlik gösterir. Renault, bu kampanya ile müşterilerine avantajlı ödeme seçenekleri sunarak araç sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmayı amaçlıyor. Kampanyanın tüketicilerin ilgisini çekmesi ve Renault Koleos modellerinin satışlarını arttırması bekleniyor.


Geri Dön