02 / 05 / 2024

Renault Megane'da flaş kampanya! Hemen buraya bakın! Düşük faizli kredi imkanı başlatıldı!

Renault Megane'da flaş kampanya! Hemen buraya bakın! Düşük faizli kredi imkanı başlatıldı!

Renault, Mayıs ayında tüketicilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Renault Megane'da düşük faizli kredi imkanı başlatıldı! İşte ayrıntılar...



Renault, Mayıs ayında tüketicilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tüm Renault Megane modelleri için 200.000 TL kredi kullanımında 24 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile aylık ödeme tutarı 11.167 TL olacak.

Kampanya, Renault Finans tarafından sağlanan kredi kullanımı durumunda geçerli olacak. Kampanya şartlarına göre, araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacak ve finansman kampanyaları Renault Finans'ın belirlediği şartlara bağlı olacak. Ayrıca, kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değil.

Kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alma için geçerli olup, bireysel müşteriler tarafından kullanılabilir. Finansman kampanyaları birleştirilemez ve faiz oranı ile maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişiklik gösterir.

Renault, bu kampanya ile müşterilerine avantajlı ödeme seçenekleri sunmayı hedefliyor. Kampanyanın tüketicilere cazip bir fırsat sunması ve araç sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekmesi bekleniyor.


Geri Dön