02 / 05 / 2024

Renault Taliant'ta kaçırılmayacak 0.99 faiz kampanya fırsatı! 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault Taliant'ta kaçırılmayacak 0.99 faiz kampanya fırsatı! 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault’nun modern tasarım çizgileriyle merak uyandıran Taliant modelinde kaçırılmayacak 0.99 faiz fırsatI başladı. Peki Yeni Taliant Mart fiyatları kaç TL? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...



Renault, dünya otomotiv sektöründeki önemli oyuncular arasında yer alan bir marka olarak, modern ve teknolojik özelliklerle donatılmış Renault Taliant modelinde kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. Renault'nun son açıklamalarına göre, 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde %0,99 faiz oranıyla araç satın alınabiliyor.

Renault Taliant, C şeklindeki LED gündüz farları ve 16 inç alüminyum jantları ile çağdaş bir tasarıma sahip. Araç, sunduğu gelişmiş teknolojik özellikler ve geniş motor seçenekleriyle de sürücülerin ilgisini çekiyor.

Araçta yer alan şık ve kullanışlı gösterge paneli, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonu ve yüksek konsolu, sürüş keyfini artırıyor. Ayrıca, 8 inç dokunmatik ekran ve kablosuz Apple CarPlay bağlantısı, tüm işlemlerin kolayca yapılmasını sağlıyor. Geniş iç hacmi, yüksek bagaj kapasitesi ve çok sayıda eşya saklama alanı ile Renault Taliant, sürücü ve yolcuların konforlu bir seyahat deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Renault Taliant, beyaz, arsenik grisi, ayışığı grisi, vizon kahvesi, demir mavisi, siyah ve duman grisi olmak üzere yedi farklı renk seçeneği sunuyor. Araçta yer alan donanım ise kör nokta uyarı sistemi, elektrikli park freni, yağmur sensörü, ön ve arka park sensörleri, otomatik spot ışıkları ve eller serbest harita gibi özellikleri içeriyor.

Eller serbest Renault kart sistemi, sürücülere kapıları ve bagaj bölmesinin kilitlerini açma veya kapatma imkanı sunuyor. Renault Taliant'ın yeni koltuk tasarımı ve geniş arka koltuk diz mesafesi, aracın konforunu artırıyor.

Renault Taliant, keyifli sürüş deneyimi, gelişmiş teknolojik özellikleri ve çağdaş tasarımı ile birlikte, geniş iç hacmi ve verimli motor seçenekleriyle sürücülerin beğenisini kazanıyor.

Peki Yeni Taliant Mart fiyatları kaç TL? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön