17 / 05 / 2024

Renault Yeni Taliant Şok Kampanya! 235 bin TL’den başlayan fırsatları kaçırmayın!

Renault Yeni Taliant Şok Kampanya! 235 bin TL’den başlayan fırsatları kaçırmayın!

Renault Yeni Taliant otomobil almak isteyenlerin imdadına koştu! 235 bin TL’den başlayan fırsatlar sizi bekliyor. İşte detaylar!



Bu yaşanan gelişmeler ile birlikte uygun fiyatlı otomobil almak isteyen vatandaşlar, otomobil markalarının kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu bağlamda cazip bir kampanya da Renault’tan geldi. Renault Yeni Taliant modelinde ÖTV muafiyetli fiyatını halka duyurdu.

RENAULT ÖTV MUAFİYETLİ FİYAT KAMPANYASI DUYURULDU!

Renault sunduğu kampanyada Yeni Taliant modelinde 235 bin 600 TL’den başlayan ÖTV muafiyetli fiyat imkanı sunuyor. Kampanya dahilindeki ilgili fiyat, sınırlı sayıda 2022 model Yeni Taliant’ın perakende satışları için sunuluyor ve ÖTV muafiyetli satışlar için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı olarak açıklandı. Bunun yanında sunulan kampanya için belirlenen fiyata kasko ve trafik sigortası ise dahil edilmiyor. Renault tarafından sunulan cazip kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler en yakın Renault şubesine gidebilir veya Renault resmi internet sayfasından sorularını sorup bu kampanyadan yararlanabilirler.

YENİ TALIANT ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Renault 2022 model Yeni Taliant’ın, karma karbondioksit salımı 114 – 139 g/km ve yakıt tüketimi de 5,7 – 7 litre/100 km aralığında bulunuyor. Renault resmi internet sayfasında ilgili kampanyada temsili modeller üzerinden gösterilen aksesuarlar konusunda farklılık olabilir. Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı ve 31 Ağustos 2022 tarihine kadar sunuluyor. Ayrıca kampanya sadece yetkili satıcılarda geçerli olmaktadır. ÖTV muafiyetli araç satış kampanyası engelli vatandaşlar için hazırlanmıştır.

RENAULT KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Renault tarafından sunulan kampanya, “Malul veya Engellilerin Taşıt Alımlarında ÖTV İstisnası Uygulamasının Şartları ile İstisnadan Yararlanılan Araçların Satışında Vergi Uygulaması Özel Tüketim Vergisi Kanunu” kapsamında bulunuyor. Bu söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yüzde 90 ve üzerinde engellilik derecesinin olması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ilgili şartları karşılaması ve istenen belgelerin toplanıp beyan edilmesi gerekiyor.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı hali! İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

İslam Memiş gram altın treni kalkıyor dedikten sonra bakın neler oldu? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?


Geri Dön