15 / 05 / 2024

Renault zamlara doymadı: Austral modeline Temmuz'un ikinci zammı!

Renault zamlara doymadı: Austral modeline Temmuz'un ikinci zammı!

Fransız otomotiv devi Renault, Austral modeline bu ay ikinci bir zam uyguladı. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? Renault Austral özellikleri neler? 22 Temmuz 2023 fiyat listesi...



Otomobil sektörüne yönelik haberler dünya genelinde büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Son gelişmeler ise Renault'un popüler modeli olan "Yeni Renault Austral"e yönelik yapılan zam haberleriyle gündeme geldi. Renault, bu ay içerisinde Yeni Renault Austral modeline ikinci bir zam uyguladığını duyurdu.

Fransız otomotiv devi Renault, küresel ekonomik koşullardaki değişiklikler ve arz-talep dengesinde yaşanan zorluklar nedeniyle fiyat güncellemeleri yapma kararı aldı. 

Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? Renault Austral özellikleri neler? 22 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault, Austral modeliyle sürüş keyfini ve enerji verimliliğini bir araya getirerek otomobilseverlerin ilgisini çekiyor. Bu yeni ve yenilikçi araç, hibrit motorlar ve gelişmiş özelliklerle donatılmış.

Yeni Renault Austral'de mild hybrid teknolojisi kullanılıyor, bu sayede güç aktarma organları verimli bir şekilde çalışıyor. 1,3 litrelik turbo benzinli motor, doğrudan benzin enjeksiyonu ve alüminyum motor bloğu gibi özelliklere sahip, bunlar aracın performansını artırıyor. Ayrıca, aracın hafifliğini desteklemek için 12 V lityum-iyon akü kullanılıyor. Bu akü, hızlanma anında ek tork sağlayarak daha dinamik bir sürüş deneyimi sunarken, aynı zamanda yakıt tüketimini ve CO₂ emisyonlarını azaltmaya yardımcı oluyor.

İşte 22 Temmuz 2023 fiyat listesi...


Geri Dön