17 / 06 / 2024

Reneva Group, Elia Residence projesi için düğmeye bastı!

Reneva Group, Elia Residence projesi için düğmeye bastı!

Bugünlerde Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'daki Türk yatırımcıların işlerini çok duyurur olduk. Birçok büyük Türk şirketin inşaat çalışmalarının sürdüğü ülkeden yeni bir yatırım haberi daha geldi...



Vanlı genç işadamları İsmail Güler ve Özcan Çobanoğlu, tatil için gittikleri Karadağ'ın ünlü şehri Budva'da kalacak otel bulamadıkları için tesis yapmaya karar vermişler. Halen birkaç projesi devam eden ve gittikçe büyüyen bir aile şirket olan Reneva Group çatısı altında hayata geçirdikleri 5 milyon Euro'luk bu projenin adı 'Elia Residence' olmuş. Para'dan Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre, tesis Budva'nın en prestijli bölgelerinden olan ve resort otellerin yer aldığı Becici bölgesindeymiş. Göz kamaştırıcı sahillere yalnızca 220 metre uzaklıktaki otelden, 15 dakikalık sahil yürüyüşüyle eski şehir ve Budva Kalesi'ne ulaşılıyormuş. Tivat Havalimanı'na 24 kilometre, tarihi Kotor şehrine 25 kilometre, Podgorica Havalimanı'na 62 kilometre ve Hırvatistan'ın en güzel şehirlerinden Dubrovnik Havalimanı'na 71 kilometre uzaklıktaymış. Projede dört farklı daire seçeneği sunulurken, toplam 45 daire ve dört penthouse varmış. Açılışı için 2021 yılbaşı planlanırken, ikinci bir projenin anlaşması da bir ay önce imzalanmış.

Karadağ'da beş yıldızlı bir kayak otelinin ana yüklenicisi olarak faaliyetlerine devam ediyorlarmış. Reneva Group'un bir başka projesi de Almanya'nın Frankfurt kentinde olacakmış, inşaatına kasım ayında başlanacak 108 odalı şehir otelinin inşaat izni bekleniyormuş.

Web: http://www.renevagroup.com/

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!


Geri Dön