02 / 05 / 2024

Residence Eagle projesi satışa çıktı!

Residence Eagle projesi satışa çıktı!

SELİMOGLU Group, yıl boyunca 300 milyon dolarlık konut ve ofis projesi geliştirecek. İlk adımı Çengelköy'de atan şirket, Kartal'daki ' Residence Eagle ' projesini satışa çıkardı...



SELİMOGLU Group, yıl boyunca 300 milyon dolarlık konut ve ofis projesi geliştirecek. İlk adımı Çengelköy'de atan şirket, Kartal'daki 'Residence Eagle' projesini satışa çıkardı. Denize 300 metre mesafedeki projede 134 konut ve 10 ticari birim olacak. 4 bin 193 metrekare arsa üzerinde yükselecek projede deniz manzaralı konutların metrekare satış fiyatı 2 bin 600 liradan başlıyor. Kartal'ın Adliye Sarayı, metro ve kentsel dönüşüm projeleriyle değerlendiğini söyleyen Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, projelerinin Marmaray'ın Ayrılık Çeşme-Pendik istasyonuna 2 dakika mesafede olduğuna dikkat çekti. Hasüat paylaşım modeliyle yapüan projede arsa sahibi Hay Denizcilik. 



FİKİRTEPE'YE 8 BİN KONUT 


Aydoğan Selimoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında 5-8 bin konut planladıklarım ve 8 ada ile anlaştıklarım söyledi. Bölgede 100 dönüm üzerinde alanda proje geliştireceklerini söyleyen Selimoğlu, "Projelerde Vartaş ve Pana Film üe ortağız. 2 ada iş merkezi olacak" dedi. Şirketlerin ve hak sahiplerini yeni imar planım beklediklerini belirten Selimoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ruhsat yetküerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devretmesinin söz konusu olduğunu düe getirdi. Selimoğlu, İBB'nin devreye girmesi üe sürecin hızlanacağım kaydetti. Çamlıca, Çengelköy ve Bağdat Caddesi'nde projeleri olduğunu söyleyen Selimoğlu, Çeşme'de de her yü ortalama 100 villa inşa ettilderini düe getirdi. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön