28 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim!

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.



İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Resim İstanbul Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim için 444 53 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Sancaktepe  Resim İstanbul Orman  konum olarak Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika, Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakika, metro ile Üsküdar’a 24 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Banka kredisi ile 120 aya varan vade imkanı sağlayan Resim İstanbul Konutları 'nda daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ortadoğu Resim İstanbul Orman'ın sosyal olanakları arasında; dinlenme locaları, pergolalar, fitness center, tematik bahçeler ve açık hava sineması, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, çocuk oyun parkları, tenis kortu, hamam, sauna, buhar odası, kapalı çocuk oyun alanı, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, cep sineması ve faaliyet odaları bulunuyor.


Resim İstanbul Orman nerede?

Ulaşım: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe/İstanbul 


Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön