29 / 04 / 2024

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Resim İstanbul Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler yüzde 20 oranında fiyat avantajıyla satışa sunuluyor. Resim İstanbul Sancaktepe projesi kapsamında lansmanı 2014 Şubat 'ta yapılacak



Resim İstanbul, Sancaktepe Bölgesi içinde inşa ediliyor.  Resim İstanbul  Sancaktepe,  Ortadoğu Grup  tarafından yükseliyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe kapsamında 1310 konut bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe'nin toplam arsa alanı ise 81 bin 433 metrekare olarak tasarlandı. 


Resim İstanbul Sancaktepe projesinin ilk etabında 546 konut bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe projesinin lansmanı 2014 Şubat'ta yapılacak. 


Resim İstanbul Sancaktepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirlendi. Resim İstanbul Sancaktepe ön talep süreci de 25 Ocak'ta sona eriyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe kapsamında fitness merkezi, spor alanları, kiraz ağaçları, yüzme havuzu, buhar odası ve yürüyüş alanları bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


projeye sor



Geri Dön