21 / 05 / 2024

Resmen açıklandı! Yüzde 40’a varan indirim geliyor! Son başvuru tarihi belli oldu!

Resmen açıklandı! Yüzde 40’a varan indirim geliyor! Son başvuru tarihi belli oldu!

Araç kiralamak isteyenlere Denizbank’tan yüzde 40 indirim haberi geldi. Denizbank, Yolcu360’tan araç kiralama işlemlerine yüzde 40’a varan indirim sağlayacağını duyurdu.



Ekonomideki kötü gidişat, son yıllarda her şeyi etkilediği gibi araç kiralama fiyatlarını da etkiledi. Araç kiralama sektöründe yaşanan fiyat artışı, araç kiralamak isteyenleri zor duruma sokarken uygun fiyatla araç kiralamak adeta imkânsız hale geldi. Bu alana yönelik bir kampanya düzenleyen Denizbank ise Yolcu360’tan araç kiralama işlemlerine yüzde 40’a varan indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Yolcu360’tan yapılacak yurt içi araç kiralamaya yüzde 10, yurt dışı kiralamaya ise yüzde 40 indirim yapacağını duyuran Denizbank, kampanyanın Denizbank Mastercard logolu ticari kart sahiplerine özel düzenlediğini paylaştı.

Resmen açıklandı! Yüzde 40’a varan indirim geliyor! Son başvuru tarihi belli oldu!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olacağı belirtildi.

  • Ödemelerin Mastercard logolu Ticari Kartları ile gerçekleştirilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Müşterilerin kampanya kodunu; Yolcu360 internet adresindeki kampanya kodu alanına girerek kampanyadan yararlanabileceği aktarıldı.

  • Kampanyanın yurt içi ve yurt dışı kiralama işlemlerinde geçerli olacağı vurgulandı.

Resmen açıklandı! Yüzde 40’a varan indirim geliyor! Son başvuru tarihi belli oldu!

  • Kampanya 1 - 29 gün arası kiralama işlemlerinde geçerli olacağı ve bu yüzden aylık ve uzun dönem kiralamalarının kampanya kapsamında yer almadığı öğrenildi.

  • Söz konusu araç grubuna ait teminat ücretlerinin (depozito) aracın tesliminde kişinin şahsi kredi kartından tahsil edileceği paylaşıldı.

  • Bunun yanı sıra, kampanya fiyatlarının, günlük net araç kiralama fiyatlarının üzerinden indirimli olarak hesaplanacağı kaydedildi.

  • Araç kiralama ücreti haricinde gerçekleştirilen ödemeler kampanya kapsamı dışında olduğu bildirildi. (Depozito, sigorta, muadil araç, drop, farklı yerde bırakma ücreti vs)

  • Araç kiralama fiyatlarının, münhasıran araç kiralama firmalarınca belirlenerek entegrasyon sisteminden anlık ve dinamik olarak gönderileceği ve aynı zamanda, fiyatların, kiralama yapılacak tarihteki doluluk oranına, talebe, döneme göre veya araç kiralama firmalarının inisiyatifine göre zamlanabileceği veya indirime girebileceği duyuruldu. Bununla beraber, Yolcu360’ın araç kiralama ücretlerine müdahale veya fiyat belirleme yetkisinin bulunmadığının altı çizildi.

  • Kampanyaya katılanların kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılacağının altı çizildi.

DAHA FAZLA DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

4A, 4B ve 4C’lilere son dakika müjdesi! Peş peşe 3 maaş birden verilecek! Detaylar tek tek açıklandı!  

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika zamlı maaş şoku! Zamlı maaş için hemen bakın!


Geri Dön