21 / 05 / 2024

Resmen başladı! İlk ve son kez hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Resmen başladı! İlk ve son kez hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Bankalar ağustos ayına özel art arda kampanyalar düzenlerken yeni bir kampanya haberi de Akbank’tan geldi. Akbank, Juzdan ile Öde'ye özel 500 TL chip-para hediye edeceğini açıkladı.



Müşterilerinin yaptıkları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlamak ve aynı zamanda bünyelerine yeni müşteri katmak isteyen bankalar, her geçen gün yeni bir kampanya daha düzenlemeye devam ediyor. Son olarak Akbank’tan gelen kampanya haberi, Akbank müşterilerinin yüzünü güldürdü. Akbank, Juzdan ile Öde’ye özel seçili markalardan yapılacak alışverişlere 500 TL değerinde chip-para vereceğini duyurdu.

Resmen başladı! İlk ve son kez hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Axess müşterilerine özel olarak hazırlanan ve Axess’in resmi internet sitesinde yayımlanan kampanya şu ifadelerle duyuruldu:

“Juzdan ile Öde’ye özel seçili markalarda 15 Ağustos 2023 – 15 Eylül 2023 tarihlerinde Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek yapılan 2 bin TL ve üzeri harcamaya yüzde 5 chip-para, toplam 500 TL chip-para hediye!”

KAMPANYA DETAYLARI

Juzdan ile Öde’ye özel CarrefourSA, DeFacto, Etstur, Goldmasterhome, Live to Bloom, Odamax, Prolucky, Tatilsepeti, Teknosa, Troy, Turna, Vatan Bilgisayar ve bunun yanı sıra, Vodafone Seyahat Yanımda web adresi veya mobil uygulamalarında 15 Ağustos 2023 – 15 Eylül 2023 tarihlerinde Axess, Wings, Akbank Kart’la “Juzdan ile Öde” seçilerek yapılan 2 bin Türk Lirası ve üzeri tek ödeme veya taksitli işleme yüzde 5, toplam 500 Türk Lirası chip-para fırsatı verileceği ifade edildi.

Resmen başladı! İlk ve son kez hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Teknosa.com internet sitesinde sadece satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerli olacağı belirtildi.

Tatilsepeti’nde kampanyaya yurt içi ve yurt dışı oteller ve turlar, Kıbrıs ve gemi turları rezervasyonların dahil olduğu ve aynı zamanda, tur paketi dışındaki yurt içi ve yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarının ise kampanya kapsamında yer almadığı açıklandı.

Kampanyadan yararlanabilmek amacıyla, bahsi geçen markaların internet adresleri veya mobil uygulamalarında 2 bin Türk Lirası ve üzeri değerdeki sepet oluşturulmasının ardından, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” seçeneğini tercih ederek Juzdan uygulamasına giriş yapılması ve daha sonra ise Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması gerektiği aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Benzin, motorin ve LPG’de bu sefer sağlam müjde geldi! Resmen peş peşe açıklandı!

ŞOK yeni haftaya bomba gibi girdi! TV ünitesi 799 TL’ye, laptop çantası 219 TL’ye, çocuk matarası 99 TL’ye düştü!

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!


Geri Dön