23 / 07 / 2024

Resmi Gazete'de yayımlandı! Emeklilere 5500 liralık ödeme

Resmi Gazete'de yayımlandı! Emeklilere 5500 liralık ödeme

Emeklilere özel 5500 liraya kadar verilecek olan kredili mevduat hesabı başvuruları başlamış durumda.




Resmi Gazete üzerinden de yayınlanan ve emekli olan vatandaşlara 5500 TL'ye kadar verilecek olan kredili mevduat hesabı başvuruları bugün itibarıyla başlamakta. Resmi gazetede yayınlanan web, nakit ihtiyacı olan emeklilere kamu bankaları ve bazı özel bankalarında kampanya başlatmış olduğu 5500 TL'ye kadar ödemeler emekli maaşlarına göre verilecek. Kredili mevduat hesabı başvurusu yaparak, hesabınıza ödemenizi hızlı bir şekilde alabilecek ve nakit kampanyasından faydalanmak mümkün. 
 

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankalarıyla birlikte bazı özel bankalar bu kampanyaları yapıyor ve devlet destekli olarak artı para imkanından, sizleri faydalandıracak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön