27 / 04 / 2024

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına ve üyeliğine yeni isimler getirildi.



Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Rekabet Kurulu'na yeni isimler atandı. Resmi Gazete'de yer alan karara göre Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atanırken, Şükran Kodalak ve Hasan Hüseyin Ünlü, Rekabet Kurulu üyeliğine getirildi. 

REKABET KURUMU’NUN GÖREVİ NE?

Mal ve hizmet piyasalarındaki rekabeti engelleyici, bozucu anlaşma, karar ve uygulamaları veya piyasaya hakim olan teşebbüslerin bu hakimiyetlerini kötüye kullanmalarını önlemek, bunun için gerekli düzenleme ve denetlemeleri yaparak rekabetin korunmasını sağlamak amacıyla kurulan Kurum hiçbir organ, makam, merci ve kişi kurumun nihai kararını etkilemek amacıyla emir ve talimat veremez.

Rusya Merkez Bankası açıkladı: “22 milyar zararımız var”

Gram altında çarpıcı tahmin! Uzmanlar tarih verdi!

Otomobil satışları 2022 yılında yüzde 8.5 düştü


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön