02 / 05 / 2024

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla değiştirilen kararnameye göre artık, yılda bir kere yayımlanan inşaat birim fiyatlarının artık yıl içinde de güncellenebileceği duyuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt söz konusu yasal düzenlemeyle ilgili yaptığı yeni paylaşımda, "KONUT SATIŞ ve KİRA fiyatlarının artacağının “resmi” açıklaması dün gelmişti. Bugün yürürlüğe girdi İnşaat baz maliyetleri güncellendi. Demirde 6 aylık artış yüzde 38. Üstelik piyasada daha yüksek. yüzde 73,50 Enflasyon ne kadar doğruysa inşaat baz fiyat güncellemeleri o kadar doğru" açıklaması yaptı.

 Resmi Gazete deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön