28 / 04 / 2024

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla'nın Orhanlı Mahallesi'nde yer alan bahçesini; baz istasyonu kurulumu için Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.'ye kiraladı.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık kiraya verilmesi ve aynı hak tesisi hakkında açıklama yaptı.


Reysaş GYO İstanbul Tuzla'nın Orhanlı Mahallesi'nde yer alan bahçesini; baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş." ile yapılan kira sözleşmesi 18 Eylül 2017 tarihinde sehven 3 sene olarak duyurmuştu. 


Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ile Reysaş GYO arasında yapılan kira sözleşmesi 5 seneliğine yapılmış olup, kiraya verilen tesis alanından 5 senede yaklaşık 90 bin TL gelir elde edilecek. 


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması

Şirketimiz portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 1512 Parsel üzerinde yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş." ile yapılan kira sözleşmesi 18/09/2017 tarihinde sehven 3 sene olarak duyurulmuştur. Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ile şirketimiz arasında yapılan kira sözleşmesi 5 seneliğine yapılmış olup, kiraya verilen tesis alanından 5 senede yaklaşık 90.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.



Dosya için tıklayın




Geri Dön