03 / 05 / 2024

Ribbon Home'dan kış sürprizi: Toscana ve Cappadocia!

Ribbon Home'dan kış sürprizi: Toscana ve Cappadocia!

Eylül Ayı başında RIBBON HOME mağazasında yeni koleksiyon ürünleri yerini aldı ve çoktan müşterileriyle buluştu ama RIBBON HOME sürprizleri bununla bitmiyor daha doğrusu RIBBON HOME bu kadarla yetinmiyor.



 

Kasım Ayının 2. haftasında BAROKTA GEZİNTİ koleksiyonuna dahil olarak BORDO di TOSCANA ve CAPPADOCIA grubuyla müşterileriyle Nişantaşı mağazasında buluşuyor.

Markanın yöneticisi ve aynı zamanda tasarımcısı olan Didem Targay ve Sinem Targay Berkan kardeşler, bu koleksiyon için yaptıkları açıklamada Bordo di Toscanayı Türkçeye çevirdiğimizde Toskana Bordosu anlamına geliyor. İtalyanın Toskana bölgesi şarapçılığıyla ünlü bir bölgedir ve bu bölgede bordonun en güzel; açıktan koyuya her tonunu yakalamak mümkün. Tabi bölge aynı zamanda doğası itibariyle yeşilin her tonunu görebileceğiniz bir bölge. Koleksiyona ilave olacak yeni grupla ilgili çalışırken, gözümüzde bir enstantane canlandı; Toskananın yeşilliklerinin içinde bir kadeh bordoda kaybolmak şeklinde konuştular.


Asıl koleksiyonları olan Barokta Gezintiye, Bordo di Toscana grubunun da dahil olduğunu belirten Didem Targay sözlerini şöyle sürdürdü; Bordo ve yeşil rengin çeşitli tonlarında ketenlerden, organzelerden, ipeklerden ve kombin dantellerden oluşan runnerlar, masa örtüleri, Amerikan servisleri, peçeteler bu grubun ürün yelpazesi oldu.

Diğer taraftan Cappadocia grubu koleksiyona eklendiğini belirten Sinem Targay Berkan ise Kapadokya Türkiyenin en etkileyici bölgelerinden bir tanesi bizce. İnsanı masal diyarlarına götürüyor. Ayrıca bu bölgedeki ev hanımlarının tığ ve elişi ile yapmış olduğu iğne oyaları çok güzel. Biz de gezdik, gördük ve Kapadokyadan Cappadocia grubumuzu oluşturmak için çeşit çeşit iğne oyası ve tığ danteli getirdik. Daha sonra bu danteller tasarıma ve ürüne dönüştü. Bu grupta Kapadokya iğne oyaları ve tığ dantelleriyle kombinlenmiş, banyo takımları, keten havlular, bornoz takımları ve sofra aksesuarları bulunmakta dedi.

BORDO di TOSCANA ve CAPPADOCIA gruplarının Kasım Ayının 2. haftasında Nişantaşı mağazalarında bir tanıtımla müşterilerinin beğenisine sunacaklarını belirten Didem Targay ve Sinem Targay Berkan Tanıtımımız kokteyl şeklinde olacak ve konsepte uygun olarak Kapadokya ve Toskana bölgesine özel şaraplar eşliğinde keyifli bir tanıtım olacağını düşünüyoruz diyerek sözlerini bitirdiler.


RIBBON HOME NİŞANTAŞI

Güzelbahçe Sok, Özlem Apt. No 17 Kat 1 Daire 8

Nişantaşı ( Amerikan Hastanesi Sokağı, Starbucks Caffee karşısı )

Tel: 0212 234 16 53 54

www.ribbontextile.com

 


Geri Dön