30 / 04 / 2024

Rıdvan Dilmen Solarkent'in reklam yüzü oldu!

Rıdvan Dilmen Solarkent'in reklam yüzü oldu!

Türkiye'nin geri dönüşümlü  ilk ve tek konut projesi Solarkent'i Türk futbolunun yıldızı Rıdvan Dilmen tanıtıyor



Bir dönemin efsane futbolcusu, şimdilerin ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Solarkent'in yeni kampanyasının tanıtımı için kamera karşısına geçti. Futbolda başarılı taktik ve tahminleriyle dikkati çeken Dilmen, iyi bir gayrimenkul yatırımcısı olarak da biliniyor. Rıdvan Dilmen, reklam kampanyasında Solarkent'ten ev sahibi olmayı düşünenlere de kritik taktikler veriyor.

Dilmen, “Solarkent'in geri dönüşümlü bir proje olarak kent sakinlerinin taşındıktan sonraki yaşamlarında da tasarruf sağlamaya devam etmesi ilgimi çekti. Projenin reklam yüzü olma teklifi gelince bir an bile tereddüt etmeden kabul ettim. Çekimler sırasında örnek daireleri gezip, ödeme koşullarını görünce, ben bu projenin altına imza atarım dedim. Konsept de böyle ortaya çıktı. İzleyicilere bu kez geleceğe yapılacak çok iyi bir yatırım için taktikler veriyorum. Benim için keyifli bir çalışma oldu” dedi. Reklam kampanyası TV, gazete, internet ve açık hava mecralarında yayınlanmaya başladı.

Aydınlı Grup'un Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi Solarkent, İstanbul Esenyurt'ta 28 bin metrekarelik alanda 30 katlı 4 blokta, 10 farklı daire seçeneği sunan 866 adet konuttan oluşuyor. Tasarruf ve kazanç konseptiyle tasarlanan ve Türkiye'nin geri dönüşümlü ilk ve tek konut projesi olma özelliğine sahip Solarkent, doğaya saygıyı kazanca dönüştürecek. Otopark çatısı solar panellerle kaplanan Solarkent, güneşten elektrik üretecek. Sağlanan kazanç, aidatlarda tasarruf olarak site sakinlerine geri dönecek.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Rıdvan'dan ev sahibi olma taktiği  
 
Enerjisinin bir bölümünü güneş panellerinden karşılayan İstanbul Solarkent konutları, reklam yüzü olarak eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'i seçti. 

Bir dönemin efsane futbolcusu, şimdilerin futbol yorumcusu Rıdvan, Solarkent'in tanıtımı için kamera karşısına geçti. Futbolda başarılı taktik ve tahminleriyle dikkati çeken Dilmen, iyi bir gayrimenkul yatırımcısı olarak da biliniyor. Rıdvan, reklam kampanyasında Solarkent'ten ev sahibi olmayı düşünenlere öneride bulunuyor.

Rıdvan Dilmen reklamda oynama sebebini açıklarken, "Solarkent'in geri dönüşümlü bir proje olarak kent sakinlerinin taşındıktan sonraki yaşamlarında da tasarruf sağlamaya devam etmesi ilgimi çekti. Projenin reklam yüzü olma teklifi gelince tereddüt etmeden kabul ettim. Çekimler sırasında örnek daireleri gezip, ödeme koşullarını görünce, 'ben bu projenin altına imza atarım' dedim. Konsept de böyle ortaya çıktı. Tüketicilere bu kez, geleceğe yapılacak çok iyi bir yatırım için taktikler veriyorum. Benim için keyifli bir çalışma oldu." dedi. Tekstilci Aydınlı Grubu'nun ilk konut projesi Solarkent, İstanbul Esenyurt'ta 28 bin metrekarelik alanda 30 katlı 4 blokta, 10 farklı daire seçeneği sunan 866 adet konuttan oluşuyor. Tasarruf ve kazanç konseptiyle tasarlanan ve Türkiye'nin geri dönüşümlü ilk ve tek konut projesi olma özelliğine sahip Solarkent'te otopark çatısı solar panellerle kaplanarak güneşten elektrik üretecek. Enerjideki kazanç ve yağmur suyu deposu aidatlarda tasarruf olarak site sakinlerine geri dönecek.

Aydınlı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni, ellerindeki dairelerin yarısından fazlasının satıldığını, 5 artı 1 odalı dairelerin ise tükendiğini söyledi. Yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu sosyal donatılar için site sakinlerinden ücret talep etmeyeceklerini belirten Çepni, kreş ve okulun da yer alacağı sitede oturanların servis ücretinden de kurtulacağına dikkat çekti. Aidat ücretleri ise daire büyüklüğüne göre 150-200 lira civarında olacak. Projeyi görmek için ofise gelen her dört kişiden birinin daire alıp çıktığını belirten Çepni, "Örnek daireyi gezen ve kullandığımız malzemeyi gören bizden konut alıp çıkıyor." dedi. İstanbul'da Florya ve Bakırköy gibi cadde üzerinde oturanların kendilerinden daire aldığını hatırlatan Çepni, "Bu kişiler 24 saat güvenlikli, yoldan geçenin rastgele kapıya dayanamayacağı bir dairede oturmayı tercih ediyor. Aidat minimum düzeyde olacak." dedi. Aydınlı Grup sonraki inşaat projelerinde iyi bir referans olması için Solarkent'te en pahalı malzemeleri kullandı. Bunun için sadece çeşmede 1,5 milyon dolar, başka bir malzemede ise 8 milyon dolar fazla ödeme yapıldı. Tünel kalıp sistemiyle yapılan binada dip ile zirve arasındaki sapma 7 milimetre. Benzerlerinde ise bu fark 14 santimetreye kadar çıkıyor. Depreme karşı temele fore kazıklar çakıldı. 
Zaman


Geri Dön