02 / 05 / 2024

Rings İstanbul, Hakan Kıran Mimarlık'a ödül getirdi!

Rings İstanbul, Hakan Kıran Mimarlık'a ödül getirdi!

Google ve Bloomberg TV işbirliği ile düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2011de Hakan Kıran Mimarlık, Sancaktepe Rings Projesi ile ödüle layık görüldü. Hakan Kıran Mimarlık, City Scape Ödülü'nü Kabataş Martı Projesi ile kazanmıştı



 

Kabataş Martı Projesi ile 'City Scape Ödülü'nü alan Hakan Kıran Mimarlık, Sancaktepe Rings Projesi ile de 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinin prestijli kazananları arasında yer aldı.

Google ve Bloomberg Televizyon işbirliği ile düzenlenen Avrupanın en prestijli gayrimenkul yarışması 2011 Avrupa Gayrimenkul ödüllerinde Hakan Kiran Mimarlık, Sancaktepe Rings İstanbul Alışveriş Merkezi ve Rezidans Projesi ile ödül almaya hak kazandı.

Gala ödülleri sunumu ve Gayrimenkul Ödülleri Zirvesi 22-23 Eylül tarihleri arasında Londranın Mayfair bölgesindeki Park Lane Otelde gerçekleştirilecek.

Bu yıldan sonra Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden en yüksek skoru kazananlar, her kategoride dünyanın en iyisini belirlemek için Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Arabistandan diğer şirketlere karşı da yarışacak.

Jüri, 80 profesyonelden oluşuyor. Jüriler arasında yer alan isimlerden bazıları şöyle; Google İngiltere Muhasebe Müdürü James Bacon; Ulusal Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Peter Bolton King; Kraliyet Yeminli Müfettişler/Müşavir Enstitüsünden David Dalby; ve İskoçya Kraliyet Bankasından Mike McNamara yer aldı.

RİNGS İSTANBUL PROJESİ

Selçuklu Holding iştiraki Selin Yapı tarafından hayata İstanbul Sancaktepede geçirilen Rings İstanbul, 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerden oluşuyor. Yüksek Mimar Hakan Kıranın imzasını taşıyan 230 bin metrekarelik alana sahip proje, dikey alanda müstakil yaşam sunuyor. Proje, toplamda üç etap halinde inşa ediliyor.

HAKAN KIRAN MİMARLIK

1992 yılında kurulan Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bünyesinde mimarlar, mühendisler, iç mimarlar başta olmak üzere birçok uzmanla çalışmalarını sürdürmektedir. Şirket yaratıcılığın önemine inanmaktadır. Bu nedenle yaratıcılığın her etap ve formunda hizmet vermektedir. İdeali, geleneksel ve tarihi yapılarla ilgili gözlem ve deneyiminden yola çıkarak, çağdaş, fonksiyonel ve özgün binalar tasarlamaktır. Geleneksel kültür ve birikimimizden aldığı referansla, eser niteliği kazanabilecek ve toplumun hem bugün hem de gelecekte eser niteliği özelliğini kabul edebileceği yapılara imza atmaktır.


Geri Dön