22 / 07 / 2024

Rings İstanbul'da metrekaresi 2 bin TL'ye!

Rings İstanbul'da metrekaresi 2 bin TL'ye!

Yatırım amacıyla 1+1 ve 2+1 daire almaya gelenlerin Rings İstanbul'la tanışınca 3+1 ve 4+1'e yöneldiğini belirten Öncel, "Ev sahibi olma eğilimini değiştirdik" dedi




Yarım asırlık sanayi ve ilaç tecrübesini Selin Yapı ile konut sektörüne taşıyan Selçuklu Holding, Rings İstanbul projesiyle konut sektöründeki müşteri  eğilimlerine bir yenisini ekledi.  İstanbul Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 1 km 1 gibi kısa bir yol ile bağlanan 230 bin 1 m2'lik alanda 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı Rings İstanbul farklı özelliği ile dikkat çekiyor. Selçuklu Holding ve Selin Yapı yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, "Yoğun şehir yaşamı içerisinde bireyler haklı olarak evlerinin çevresinden uzaklaşmadan trafiğe girmeden alışveriş yapmak, spor faaliyetlerinde bulunmak, hobilerini gerçekleştirebilmek, kültürel etkinliklere katılmak istiyorlar. Bunları da yemyeşil bir çevrede ve bir site yapılanması içerinde gerçekleştirmeyi arzu ediyorlar. Biz Rings İstanbul projesiyle bu anlamda en iddialı proje olduğumuza inanıyoruz" dedi.

"Hayalimizi gerçeğe çevirdik"

Müşteri eğiliminin de Rings İstanbul'un bütün bu özellikleriyle değiştiğini belirten Öncel, yatırım yapmak için gelen müşterilerin tüm bu sosyal imkanları, inşaat kalitesini, villa konforunu gördükten sonra yaşayacakları daireyi almaya karar verdiklerini söyledi.

İsmail Öncel, "Kendimiz nasıl bir yerde yaşamayı arzu ediyorsak, öyle bir proje yarattık. Düşüncelerimizi Rings İstanbul'da realize ettik" diye konuştu.

"Rings İstanbul'da tastamam daireler"

Selçuklu Holding ve Selin Yapı yönetim Kurulu Başkanı İsmail öncel, "Natamam değil tastamam daireler" sunduklarını belirterek, projede dünyaca ünlü markalarla, ankastre ürünlerle en ince ayrıntısına kadar dekore edilmiş banyo ve mutfaklar ile oturmaya hazır tastamam bir yuva teslim edildiğini kaydetti.

'30 futbol sahası yeşil alan'

TÜM konut projelerinde 1+1 ve 2+1'lerin daha fazla sattığına dikkat çeken İsmail Öncel, Rings İstanbul'da bu eğilimin değiştiğini belirtiyor. Müşterilerinin projeyi duyduktan sonra yatırım yapmak için daire satın almaya geldiğim dile getiren Öncel, projenin özelliklerini, konumunu, sunduğu sosyal imkanları ve 30 futbol sahası büyüklüğündeki yeşil alam gördükten sonra yaşamak için 3+1 veya 4+1 dairelere yöneldiğini ifade ediyor.

Komşu gürültüsü tarihe karışıyor

Villa konforunda daireler sunulan Rings İstanbul'da hem apartman hayatının avantajlarım hem de bir villa konforunu bulmak mümkün oluyor. Hiçbir daire diğerinin camım ve kapısını görmüyor. Rings İstanbul'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Sıra evli sokak yaşamı, villa yaşamı, rezidans yaşamı gibi tüm alternatifli yaşam biçimleri ve herkesin isteğine göre birbirinden farklı m2'lerde daire alternatifleri sunuluyor.

Rings İstanbul projesi Siesta, Fiesta ve Vista adıyla üç ayrı etaptan oluşuyor. Projede daire metrekare fiyatları 2000 -3000 TL arasında değişiyor. Yatırım maliyetinin 500 milyon TL olan Rings İstanbul'un ilk etabı 2013 yılı Mayıs ayında, tamamı ise 2014 yılında bitecek.
Sözcü


Geri Dön