27 / 04 / 2024

Rings İstanbul'dan 2 bin 990 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün!

Rings İstanbul'dan 2 bin 990 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün!

SELİN Yapı' nın konut sektöründeki ilk projesi olan Rings İstanbul'da hemen teslim bahçeli ya da teraslı evlere kira öder gibi düşük taksitlerle sahip olmak mümkün...



SELİN Yapı'nın konut sektöründeki ilk projesi olan Rings İstanbul'da hemen teslim bahçeli ya da teraslı evlere kira öder gibi düşük taksitlerle sahip olmak mümkün. Sancaktepe'de konumlanan projede 499 konut yer alıyor. Şirketin yeni kampanyası hakkında bilgi veren Selin Yapı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, "Kampanyayla İstanbul'da, 2 bin 990 TL taksitle bahçeli büyük bir eve sahip olunacak. Oturduğu eve kira ödeyen, kira ödemek yerine kendi evinin ödemelerini yapmak isteyen herkesi Rings İstanbul'da sunduğumuz bu kampanya ile ev sahibi yapacağız. Üstelik evlerini hemen teslim edeceğiz. Arzu eden müşterilerimize şirketimiz bünyesinde vadelendirme yapabiliyoruz. 


Arzu eden müşterilerimizde banka kredi kullanarak cazip peşin indirimlerinden faydalanabüiyorlar" dedi. 

AVM VE OKULU VAR Kasım ayı itibariyle 370 evin sahibine teslim edildiği ve 195 ev sahibinin oturmaya başladığı Rings İstanbul'da yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyve bahçesi gibi sosyal donatilar bulunuyor. 


Evinde köpek beslemek isteyen ancak çeşitli sebeplerden dolayı bunu gerçekleştiremeyen ailelerin için de sitede köpek evine yer veriliyor. 1+1 dışındaki tüm dairelere iki araçlık otopark yeri tahsis edilen prpjenin içinde Rings AVM ve Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi'ne 15, Boğaziçi Köprüsü'ne 15, FSM Köprüsü'ne ise 20 dakika mesafede konumlanıyor. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön