28 / 04 / 2024

Riskli yapı tespit rapor onayı!

Riskli yapı tespit rapor onayı!

Riskli yapı tespit rapor onayının alınması için, riskli yapı tespit raporunun bir dilekçe ile Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne gönderilmesi gerekiyor. İşte Riskli yapı tespit rapor onayı için gönderilecek dilekçe örneği...



Riskli yapı tespit rapor onayı!

6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Lisanslı Kuruluşu tarafından hazırlanan Riskli yapı tespit raporunun Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından onaylanması gerekiyor.


Onayın alınması için ise,  riskli yapı tespit raporunun bir dilekçe ile Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne gönderilmesi gerekiyor.  Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne gönderilecek Riskli yapı tespit rapor onayı dilekçesi aşağıda yer alıyor.


 Riskli yapı tespit rapor onayı dilekçesi:


………………… ALT YAPI ve KENTSEL DÖNÜŞÜM 

MÜDÜRLÜĞÜ’ NE 

 

 

KONU : Riskli Yapı Tespit Rapor Onayı 

 

 

…………. ili, ……….. İlçesi, …………….. Mah., ……….. Sok., No:….  tapuda ………. Pafta, ……….. Ada, ……….. Parsel sayılı yerde bulunan  Yapı için 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Lisanslı Kuruluşu ........................ olarak hazırlamış olduğumuz Riskli Yapı Tespit Raporunun incelenerek ONAYI için gereğinin yapılmasını arz ederiz. 

 

Saygılarımızla; 

 

EKİ : 

1.Riskli Yapı Tespit Raporu 

2.Riskli Yapı Tespit Raporu İnceleme Formu 

3.Riskli Yapı Veri Cdsi 

 

 

BAŞVURU YAPAN İLETİŞİM : 

Adres : 

 




Geri Dön