29 / 04 / 2024

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.



Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı. Al Mazaya, proje için Körfez ülkelerinden yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye davet edecek. Projenin bulunduğu arsa, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu. 


Ritim İstanbul projesinin Kuveyt'teki tanıtım toplantısı ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, şunları söyledi: "Al Mazaya ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık neticesinde Ritim İstanbul'un Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılar için de yıldız bir proje olacağı kanısındayım. Hem Dumankaya olarak biz hem de Al Mazaya, Ritim İstanbul projesine oldukça önem veriyoruz. Ritim İstanbul özelinde sektörün ortalamasının üzerinde olan yabancıya satış oranlarımız bu faaliyetlerimiz ile daha da yukarılara çıkacaktır." 


Vatan


Geri Dön