14 / 05 / 2024

al mazaya kuveyt

al mazaya kuveyt

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Elektrik, su, doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Kuveyt Türk’le faturalarınız bedavaya geliyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini ifade etti.

Kuveyt’ten gelen Rizeli inşaat işçisinin COVID-19 testi pozitif!

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi son anda İstanbul'a getirilmişti. Kendi imkanlarıyla memleketlerine dönen işçilerden 3'ünün koronavirüs testi pozitif çıktı...

Kuveyt’ten Türkiye'ye getirilip karantinaya alınmayan işçilerde koronavirüs çıktı! 

Kuveyt’in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara’da karantinaya alınacakları söylenen 230 Türk işçi, son anda verilen bir kararla İstanbul'a indirildi. 230 kişiden 7 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı...

Kuveyt Türk'ten konut alım-satımı yapmak isteyenler için Alacağım Güvende Sistemi!

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya öncelik veren Kuveyt Türk’ün araç ve konut alım-satımında işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirmek amacıyla yılın ilk çeyreğinde “Alacağım Güvende Sistemi”ni geliştirdi.

Kuveyt Türk'ten konut alım satımlarında 'Alacağım Güvende Sistemi'!

Kuveyt Türk parasını güvence altına almak isteyenler için “Alacağım Güvende Sistemi” ni geliştirdi. Kuveyt Türk'ün müşterisi olun veya olmayın güvenli hesapta tutulan para, yapmak istediğiniz satış işlemi gerçekleşirse satıcının hesabına iletiliyor, gerçekleşmezse alıcının hesabına iade ediyor...

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Al Duaij, Trabzon, Bodrum ve Bursa’ya yatırım yapacak!

Kuveyt merkezli Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mohammad Al Duaij, CNR Emlak Fuarı’na katılarak, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirdi.

Lütfi Elvan: Kuveyt'teki projeler için destek bekliyoruz!

Elvan, Kuveyt Planlama ve Kalkınmadan sorumlu Devlet Bakanı Al-Subaih ile görüştü.Bakan Elvan: "Kuveyt'in 5 yıllık kalkınma planı çerçevesinde aşağı yukarı 150 milyar dolarlık proje stoku var, 523 mega proje gerçekleştirmeyi planlıyorlar" dedi.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

al mazaya kuveyt Haberi

al mazaya kuveyt

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı. Al Mazaya, proje için Körfez ülkelerinden yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye davet edecek. Projenin bulunduğu arsa, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu. 


Ritim İstanbul projesinin Kuveyt'teki tanıtım toplantısı ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, şunları söyledi: "Al Mazaya ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık neticesinde Ritim İstanbul'un Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılar için de yıldız bir proje olacağı kanısındayım. Hem Dumankaya olarak biz hem de Al Mazaya, Ritim İstanbul projesine oldukça önem veriyoruz. Ritim İstanbul özelinde sektörün ortalamasının üzerinde olan yabancıya satış oranlarımız bu faaliyetlerimiz ile daha da yukarılara...