28 / 04 / 2024

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.



Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt’te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı ve Dumankaya İnşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin detaylarını paylaştı. Ortadoğu ve Kuveyt’ten pek çok basın mensubunun katıldığı toplantıda Dumankaya İnşaat’tan Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya veYönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya da yer aldı. Al Mazaya Yönetim Kurulu Başkanı Rashid Al Nafisi ve Grup CEO’su İbrahim Al-Saqa’bi’nin katıldığı toplantıda, aralarında Ritim İstanbul’un da bulunduğu üç Mazaya projesinin tanıtımı yapıldı.


Türkiye'ye güven tam


Toplantıda, Ritim İstanbul projesinin MazayaGroup için çok değerli olduğu belirtilirken, Türkiye’ye stratejik önem verildiği ve buradaki yatırım fırsatlarına güvenildiği ifade edildi. Al Mazaya, Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul’da, Anadolu Yakası'nda Maltepe'de hayata geçen proje için Körfez ülkeleri yatırımcılarını fırsatları değerlendirmeye davet etti. Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği proje kapsamında Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya’nın hayata geçirdiği işbirliği çerçevesinde projenin bulunduğu arsa, 2015’in ilk çeyreğinde her iki şirketin ortaklığında satın alınmıştı. 


Arsasına 190 milyon


Maltepe’de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin toplam 19 bin 920 metrekare büyüklüğündeki arsası,190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.


Yabancıya konut satışımız artacak


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Hem Dumankaya olarak biz hem de Al Mazaya, Ritim İstanbul projesine oldukça önem veriyoruz. Ritim İstanbul özelinde sektörün üzerinde olan yabancıya satış oranlarımızın bu coğrafyadaki faaliyetlerimizle daha da artacaktır" dedi. 



Akşam


Geri Dön