28 / 04 / 2024

Riva Hills'te fiyatlar 790 bin liradan başlıyor!

Riva Hills'te fiyatlar 790 bin liradan başlıyor!

Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor. Aralık 2016'da tamamlanması hedeflenen proje, 85 konuttan oluşuyor...



Aralık 2016'da teslimlerin başlayacağı proje, 40 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor. Aralık 2016'da tamamlanması hedeflenen proje, 85 konuttan oluşuyor. 


Riva Hills projesinde fiyatlar 790 bin liradan başlıyor. Aralık 2016'da teslimlerin başlayacağı proje, 40 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. 


Denize sadece 700 metre mesafede yer alan konutlar, farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Ayşegül Suner imzasıyla tasarlanan Riva Hills'de A tipi Palm House'lar ile B tipi Çabana House'lardan oluşuyor. Eski Hollywood filmlerinin dokusu, romantizmi, sıcaklığı kısaca özlem duyduğumuz film tadmda hayatlar... 


RİVA HILLS'E NASIL GİDİLİR? 

TEM otoyolunda Kavacık kavşağından girilen 18 km'lik Ekspres Yeni Riva Yolunda, Kavacık köprüsünden soma. Aydemir Cenefe Viyadüğü ve Ziya Çakmak Viyadüğü geçildikten sonra Beykoz Konakları ve Acarkent Villalarının olduğu yerden Riva Caddesi yolu takip edilerek Riva köyü meydanma gelinir. Buradan Meydanın sağ yolu üzerinde yer alan Şok Market'in yanındaki Eyfel Yapı Satış Ofisine ulaşılır. 


http://www.rivahills.com/ 


Geri Dön