Sektörel

RIWIS Türkiye Ocak 2013'te hizmete girecek!

Alman RIWIS, İGD işbirliği ile Türkiye gayrimenkul piyasasının reytingini ölçecek. BulwienGesa AG ve İGD işbirliğiyle hayata geçirilecek ‘RIWIS Türkiye’, Ocak 2013 itibarıyla hizmete girecek...


Almanya’nın önde gelen gayrimenkul araştırma, analiz ve danışmanlık şirketi BulwienGesa AG, İstanbul Gayrimenkul Değerleme (İGD) ortaklığı ile Türkiye pazarına giriş yaptı. ‘RIWIS Europe’ olarak adlandırılan ve online hizmet veren ‘Bölgesel Gayrimenkul Piyasa Bilgilendirme Sistemi’nin kurucusu ve işleticisi olan BulwienGesa AG, Almanya’da 125 kent ile Doğu Avrupa’da 15 ülkede 75 kent için ticari gayrimenkul piyasasına yönelik sayısal analizler gerçekleştiriyor. 



“RIWIS Europe” olarak adlandırılan ve online hizmet veren ‘Bölgesel Gayrimenkul Piyasa Bilgilendirme Sistemi’nin kurucusu ve işleticisi olan BulwienGesa AG, İstanbul Gayrimenkul Değerleme (İGD) işbirliği ile Türkiye pazarına girdi. Türkiye gayrimenkul piyasası analiz çalışmalarını yerel partneri İGD ile birlikte gerçekleştirecek olan BulwienGesa AG, bir yıldır çalışmalarını sürdürdükleri RIWIS Türkiye’yi 2013 yılı başı itibarıyla hizmete sokacak.  


RIWIS Türkiye’nin tanıtım toplantısına BulwienGesa AG Yönetim Kurulu Üyesi Thomas Vosskamp, BulwienGesa AG Proje Koordinatörü Joanna Pena ile İstanbul Gayrimenkul Değerleme’nin ortakları Celal Erdoğdu ve Ahmet Büyükduman katıldı.