18 / 05 / 2024

Rixos Bomonty Residences Projesi'nde 388 bin dolara!

Rixos Bomonty Residences Projesi'nde 388 bin dolara!

280 daireden meydana gelen Rixos Bomonty Residences Projesi'nde 2+1,3+1, 4+1 veya dubleks olarak farklı seçeneklerde konutlar bulunuyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 388 bin dolardan başlıyor



Rixos Residences Bomonty, şžişli 'de konumlandırılıyor. İpek İnşaat & çakırkaya Yapı Ortak Girişimi olan projeye Ağustos 2009 'da başlandı ve proje önümüzdeki Ağustos ayında teslim edilmeye başlanacak.

12 bin metrekarelik arsa alanına ve 56 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin 1600 metrekarelik de ticari alanı bulunuyor.   Projenin satılabilir alanı ise 35 bin metrekare.

280 daireden meydana gelen proje, Clup katı restaurant   cafe, fitness, gym, kapalı havuz ve spa merkezini kapsıyor. ( yaklaşık 4600m2 ).   Ayrıca hemen hemen hiçbir resıdenceda olmayan 5000metrekarelik bir  bahçe bulunuyor.

Katlara göre 84m2 ile 94m2 arasında değişiklik gösteren bağımsız bölümler, modüler sistem sayesinde birleşerek 2+1,3+1, 4+1 veya dubleks olarak 470 m2 ye kadar farklı seçeneklerde sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları 388 bin dolardan başlıyor, en yüksek fiyatı ise 3 milyon 500 bin dolar olarak satışa sunuluyor.

Modüler sistem olması nedeniyle modüller birleştirilerek 3+1 ,4+1 de daireler haline getirilebiliniyor. Bu sayede aileler de rahatlıkla yaşayabileceklerdir. Resıdencesın yaklaşık 5000metrekare   bahçesi aileler ve çocuklar için bir avantajı. Projenin mimarisinde TAGO Mimarlık – Zikrullah Turan 'ın imzası bulunuyor.

Toplu paranız var, gayrimenkule bağlamının demode olduğunu düşünüyorsunuz. “Kiracıyla uğraşmak kolay mı, alıp kenara atıyorsun durduğu yerde masraf “ diye diye gayrimenkule uzak duranların bir kez daha düşünme zamanı geldi. şžimdi devir dönemsel kiralama devri.

Dönemsel kiralama alternatifleri sayesinde yatırım amaçlı gayrimenkul, uzun vadede kazanç beklenen bir yatırım aracı olmaktan çıkıyor. Sisteme dahil olur olmaz kazanmaya başlıyorsunuz. Üstelik sizin için düşünen ve çalışan profesyoneller sayesinde kiracı bulmak ve takibini yapmak gibi angaryalardan kurtularak!..

Siz imzayı atar atmaz dairenize kiracı bulan bir sistem var. Buna Bomonti Modeli demek yanlış olmaz çünkü bu uygulamayı Türkiye 'de ilk şžişli Bomonti 'de inşa ettiği 42 katlı rezidansla bölgenin çehresini ve belki de kaderini değiştiren Rixos Residences Bomonty gerçekleştirdi. Onu, komşusu AntHill ve Taksim 'deki rezidans projeleri izledi. Rixos Residences Bomonty ve AntHill gibi işletmeler, gayrimenkulünü   dilediği zaman yaşam alanı, dilediği zamansa yatırım aracı olarak kullanmak isteyenler için geliştirdiği farklı kiralama sistemi ile benzersiz bir kazanç olanağı yaratıyor.

Dünyada uzun yıllardır devam eden bir sistem bu. Ancak Türkiye, Bomonti projeleriyle birlikte bu modelle tanışma fırsatı buldu. Bunda yatırım ortaklığı şirketlerinin vizyonu ve finansal-hukuki altyapıda son 10 yılda meydana gelen önemli değişikliklerin önemli payı var.

Evi satın aldıktan sonra, dönemsel kiralama sistemine dahil olursanız, normal şartlarda kiracıdan alacağınız ücretin yüzde 30 fazlasını elde etme yolunu da açmış oluyorsunuz. Rixos Residences Bomonty örneğinden yola çıkacak olursak, bölge şartlarında ortalama 2000 dolar kira alabileceğiniz bir daireyi aylık 3000 dolara kiralayabiliyorsunuz.

İstanbul, Asya ve Avrupa kıtlarını bağlayan büyük ve görkemli bir megapol. Türkiye 'nin ve bölgenin ticaret, kültür-sanat, eğlence yaşamının merkezi. Her yıl 7 milyonun üzerinde turist ağırlıyor ve kıtalararası buluşma noktası olarak hizmet veriyor. İstanbul otellerinin yılboyu doluluk oranları bunun en iyi kanıtı. Kısa süreli kiralama bu noktada önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Dönemsel kiralama modeli, ister yılın belli aylarında İstanbul 'da yaşamak isteyen turistler, ister bir konferansa katılmak için gelip tatilini burada geçiren ve iyi döşenmiş ev konforu arayan profesyoneller için cazip fırsatlar sunuyor. Bomonti Modeli, İstanbul gayrimenkul piyasasının yeni ve çok karlı bir açılımı olarak kayda geçeceğe benzer. Yatırımcı için riski en aza indirilmiş, çok karlı bir model olarak gayrimenkulde “kazan-kazan ” anlayışına damga vuracağına şüphe yok.

0212 444 13 28  

 www.rixosbomonty.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön