02 / 05 / 2024

Rixos Executive Apartments Kozyatağı'nda 576 bin dolara!

Rixos Executive Apartments Kozyatağı'nda 576 bin dolara!

Temmuz 2011'de teslim edilecek Rixos Executive Apartments projesinde yer alan penthouse dairelerin fiyatları da 576 bin dolardan başlıyor ve 850 bin dolara kadar çıkıyor. Proje kapsamında kredili ödeme seçenekleri de bulunuyor



Kozyatağı 'nda hayata geçirilen STC İnşaat ve Albaraka Türk 'ün projesi Rixos Executive Apartments, 78,88 ve 90 metrekare 1+1 ve 2+1 'lerden bir de 96 ila 142 metrekare arasında değişen penthouse dairelerden oluşuyor. 2005 'te başlanılan projenin Temmuz 2011 'de tamamlanması planlanıyor.

Toplam 370 daireden oluşan projenin ilk 9 katı sadece ofislere ayrıldı. 30 katlı projede şimdiye kadar 114 konutun satışı gerçekleştirildi.

Adalar manzarasına sahip projede en ucuz konutun fiyatı 295 bin dolar ve en pahalı konutun fiyatı ise 850 bin dolar olarak belirlendi. Projede yer alan penthouse dairelerin fiyatları da 576 bin dolardan başlıyor ve 850 bin dolara kadar çıkıyor. Proje kapsamında kredili ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Rixos Executive Apartments 'ın mimari tasarımı akıllı bina konseptiyle Tansel Sönmezer tarafından gerçekleştirildi. Daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanabileceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya verilerek karlı bir yatırıma da dönüştürebilecek.

Rixos Executive Apartments, ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi.

Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor.

Projede tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor.

Ayrıca Rixos Executive Apartments 'ın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak.Proje Carrefour AVM 'nin yanında yer alıyor.

http://www.rixoskozyatagi.com/

0216 574 89 66


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön