29 / 04 / 2024

Rixos Executive Apartments'ta yaşam Temmuz'da başlıyor! 295 bin dolara!

Rixos Executive Apartments'ta yaşam Temmuz'da başlıyor! 295 bin dolara!

Kozyatağına konumlanan Rixos Executive Apartments, ev, ofis veya ev-ofis olarak değerlendirilebilecek. STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen projede yaşam Temmuz itibariyle başlayacak. Projede fiyatlar ise 295 bin dolardan başlıyor



Lüks gayrimenkulde Avrupa ile yarışan İstanbulda rezidans hizmetini farklılaştırararak serviced apartment konseptini geliştiren Rixos, Taksim ve Bomontideki projelerinin ardından Anadolu Yakasına geçerek Kozyatağında yeni bir projeyi hayata geçirdi. Kozyatağına konumlanan Rixos Executive Apartments, ev, ofis veya ev-ofis olarak değerlendirilebilecek.

İstanbula Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projeleriyle giriş yapan Rixos, Anadolu Yakasına geçerek karlı bir yatırım projesine daha imza attı. Dünyadaki Executive Apartment uygulamasının Türkiyedeki ilk örneğini hayata geçiren Rixos, hem ev, hem ofis, hem de ev-ofis olarak değerlendirilebilecek. Rixos Executive Apartments, Anadolu Yakasının en önemli finans, iş ve yaşam merkezi olan Kozyatağında konumlanıyor.

Rixos Executive Apartmentsa özellikle yabancı alıcıların ilgi gösterdiğini belirtten FTG Development CEOsu Samim Hatipoğlu; Yabancılar şirketler üzerine ev almayı tercih etmiyorlar  bu yüzden home-office olarak hizmet veren Rixos Executive Apartments, özellikle yabancılar için efektif bir yatırım aracı oluyor. Daire sahipleri Rixos Hotels hizmetlerini home-office konseptinde alıyorlar. Daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanabileceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya verilerek karlı bir yatırıma da dönüştürebilecek, dedi.

Projenin inşaatını gerçekleştiren STC İnşaatın sahibi Mustafa Satıcı ise Akıllı bina konseptinde inşa ettiğimiz Rixos Executive Apartments, farklı sistemiyle Anadolu Yakasının yeni yaşam alanı haline gelecek. Avlu içinde yiyecek-içecek ağırlıklı butik bir çarşı yer alıyor. Bu özelliğiyle sadece bina sakinlerinin değil bölgede çalışan, yaşayanların da tercihi haline gelecek dedi.

Lüks markalı rezidans projelerinden sunduğu zengin hizmet yelpazesiyle farklılaşan  Rixos Executive Apartments, 1+1, 2+1 (78, 88, 90 m²) ve penthouse (96, 142 m²) olmak üzere toplam 370 daireden oluşuyor. İlk 9 katı sadece ofislere ayrılan 30 katlı Rixos Executive Apartmentsın mimari tasarımı akıllı bina konseptiyle Tansel Sönmezer tarafından gerçekleştirildi. STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen projede yaşam Temmuz itibariyle başlayacak.

Rixos Executive Apartments, ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi. Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor. Ayrıca tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplam 9 bin m2lik toplantı odaları, posta kutusu servisi, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Ayrıca Rixos Executive Apartmentsın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak.

Adalar manzarasına karşı konumlanan Rixos Executive Apartmentsdaki ev ve ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor. Kira getirisinin ise minimum 2000 dolar olması planlanıyor.

http://www.rixoskozyatagi.com/

0216 574 89 66


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön