28 / 04 / 2024

Rixos Executive Kozyatağı'nda 295 bin dolara!

Rixos Executive Kozyatağı'nda 295 bin dolara!

Rixos Exective Apartments; Rixosun Anadolu Yakasındaki ilk projesi olma özelliği taşıyor. Proje kapsamında 1+1, 2+1 ve penthouse tipinde daireler yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatlar 295 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen Rixos Executive Apartments Kozyatağında satışlar 22 Haziran 2011 Çarşamba günü itibariyle satışlar başlamıştı.

Kozyatağının ilk ve tek home-office projesi olarak belirlenen Rixos Exective Apartments; Rixosun Anadolu Yakasındaki ilk projesi olma özelliği taşıyor.

Rixos Executive Apartmentsın önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor. 30 kattan meydana gelen Rixos Executive Apartmentsın ilk 9 katı ofisler için ayrıldı. Projede toplam 370 konuttan meydana geliyor.

Proje kapsamında 78,88 ve 90 metrekarelik 1+1 ve 2+1 konutlar ile alanları 96 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen penthouseler yer alıyor. Adalar manzarasına karşı konumlanan Rixos Executive Apartmentsdaki ev ve ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor. Kira getirisinin ise minimum 2000 dolar olması planlanıyor. Proje kapsamında tüm 1+1 daireler istenirse home ofis olarak da kullanılabiliniyor.

Projede tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Mimari tasarımı Tansel Sönmezer tarafından yapılan Rixos Executive Apartments, Adalar manzarasına sahip konumda yer alıyor. Proje akıllı bina konseptiyle inşa ediliyor.

Proje kapsamında Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi.

0216 574 89 66
http://www.rixoskozyatagi.com/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön