29 / 04 / 2024

Rixos Residences Bomonty'de örnek daire hazır! 388 bin dolara!

Rixos Residences Bomonty'de örnek daire hazır! 388 bin dolara!

388 bin dolardan başlayan fiyatlarıyla Rixos Residences Bomonty örnek süitleri ile ilgilenenlerin ziyaretine hazır. Rixos Residences Bomonty 'de kısa ve uzun süreli konaklamalar RIXOS standartlarındaki tüm hizmetleri de beraberinde getiriyor



Rixos Residences Bomonty'i havadan görmek için tıklayın

İstanbul 'un yeni simgesi “Rixos Residences Bomonty ”; geliştirdiği özgün kiralama sistemi ile süit sahiplerine, süitlerini Rixos markası ve güvencesi altında kiraya verme imkanı sunuyor. Rixos Residences Bomonty; benzersiz kiralama sistemi ile yüksek kazancı alışkanlık haline getiriyor.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul 'un yeni simgesi Rixos Residences Bomonty; süitini dilediği   zaman içinde yaşamak, dilediği   zaman kiraya vermek isteyenler için geliştirdiği farklı kiralama sistemi ile benzersiz bir kazanç olanağı yaratıyor. Süit sahipleri, haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra; 6 aydan uzun süreli kiralamalar için de seçeneklere sahip oluyor. Böylece süitler, süit sahibi adına Rixos markası ve güvencesiyle kiraya verilebiliyor ve yatırımcısına yüksek kazanç sağlıyor.

İpek - çakırkaya ve Ayaydın Grup yatırımıyla gerçekleştirilen Rixos Residences Bomonty 'de; 308 modüler süit ve 6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 500 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip süit alternatifleri yer alıyor. Ayrıca Projede değişik katlarda 8 adet kat bahçesi ve açık bahçeler bulunuyor. 388.000 dolardan başlayan fiyatlarıyla Rixos Residences Bomonty örnek süitleri ile ilgilenenlerin ziyaretine hazır.

İstanbul 'un en merkezi semtlerinden Bomonti 'deki Rixos Residences Bomonty 'nin hemen yanı başında yer alan Dolmabahçe - Bomonti tüneli, süit sahiplerinin yaklaşık 2 dakika içinde Dolmabahçe üzerinden denize ulaşmasını sağlıyor. Taksim, Nişantaşı 'na şehir trafiğine girmeden yaklaşık 4 dakikada ulaşılabiliyor. Yine projenin çok yakınında yer alan Piyalepaşa tüneli sayesinde şehir trafiğine girmeden 5 dakika içinde E-5 ve TEM 'e ulaşmak mümkün.

Proje ortaklarından İpek İnşaat ve çakırkaya Yapı 'nın koordinatörü Yakup EYÜBOĞLU yaptığı açıklamada; Rixos Residences Bomonty Projesinde açık alandaki bahçelere, koşu parkurlarına ve dinlenme/spor yapma mekanlarına ağırlık verdiklerini, bugüne dek yapılan gökdelen inşaatlarında 8 dönüm gibi büyük bahçeye sahip tek projenin bu olduğunu, sosyal tesis ve alan yetersizliğinin, İstanbul 'daki rezidans projelerinin en büyük eksiği olarak gördüklerini belirtiyor. Projenin içerisindeki kapalı havuza ek olarak, büyük bir açık havuzun da yer alması bu görüşü destekler nitelikte.

İç tasarımı çağlayan Tuğal tarafından yapılan ve içinde Türk hamamı, sauna, buhar, fitness ve Rixos 'un çok iddalı olduğu spa konseptiyle klüp binası detayları da bitirilmiş. 4000 metrekarelik bir alana kurulan kulübün, İstanbul 'daki en kapsamlı sosyal tesislerden biri olacağı iddia ediliyor.

Rixos Residences Bomonty 'de kısa ve uzun süreli konaklamalar RIXOS standartlarındaki tüm hizmetleri de beraberinde getiriyor. Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis ve posta hizmetlerinin yanı sıra housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetleri bulunuyor.

RIXOS RESIDENCES BOMONTY suit sahiplerine yalnızca eşsiz kalitede bir yaşam alanı değil; aynı zamanda “RIXOS Aile Kartı ”nı da sunuyor. RIXOS Aile Kartı; RIXOS RESIDENCES BOMONTY 'deki suit sahiplerine ve eşlerine, Dünya genelindeki tüm RIXOS Tesis ve Otellerinde indirim hakkı kazandırıyor. Bu kart sayesinde, RIXOS RESIDENCES BOMONTY; İstanbul 'un merkezindeki süitlerini, tüm Dünya 'da avantaj sağlayacak bir yer haline getirmeyi planlıyor.

Ağustos 2009 'da başlayan inşaat şu anda 42. kata ulaşmış ve kaba inşaatı dış cephe kaplaması ile beraber bitmiş durumda. Dünyanın en prestijli dış cephe panel kaplaması SCHÜCO panelle yapılan işbirliği sayesinde inşaat sürerken bir yanda da dış cephe kaplaması giydirildi. Böylece; dış cephe kaplaması Eylül sonunda bitirilmiş oldu. şžuanda iç detaylarına devam edilen inşaatın 4 ay önceden 2011 Ağustos 'unda bitirilmesi planlanıyor. Dünyanın en ünlü İtalyan mutfak markası SCIC , GAGGENAU beyaz eşya, Puntotre dolapların yanı sıra asansör olarak OTIS markasıyla işbilirliğine gidilen projede tüm ürünlerin imalatına da başlandı.

0212 444 13 28

 www.rixosbomonty.com


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön