30 / 04 / 2024

Rixos şimdi de otel içindeki restoranları marka yapacak

Rixos şimdi de otel içindeki restoranları marka yapacak

Rixos Markadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel, Rixos Hotels'in 'her şey dahil' konseptiyle kalite ve lüksü birleştirdiğini söyledi



Rixos Markadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel, 2000'de kurularak dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden birisi olan ve Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna, Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip olan Rixos Hotels'in 'her şey dahil' konseptiyle kalite ve lüksü birleştirdiğini söyledi. Bu uygulama sonucu bu yıl misafir sayılarının yüzde 30 arttığına dikkat çeken Erel, turizmde çeşitlilik hedefiyle 2011'de Bodrum'daki tesisin oda-kahvaltı konseptine dönüştürüleceğini kaydetti. Uluslararası konaklama sektörünün lideri olmayı hedeflediklerini dile getiren Erel, Rixos Hotels'in özellikle Doğu ve Orta Avrupa'ya, Akdeniz Sahilleri'ne, Körfez Bölgesi'ne ve Kuzey Afrika'ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdüreceğini belirtti. Bu çerçevede, grubun Rusya, CIS Ülkeleri, Libya ve Bahreyn'in halihazırda devam eden projeleri arasında olduğunu ifade eden Erel, yakın dönemde Rixos bünyesindeki Türk restaurantlarını da markalaştıracaklarını ve bu marka ile hem şehir hem de resort otellerinde hizmet vereceklerini açıkladı.
Sabah


Geri Dön