14 / 05 / 2024

Rixos Sungate müşteri memnuniyeti ve takım ruhunu birleştirdi!

Rixos Sungate müşteri memnuniyeti ve takım ruhunu birleştirdi!

Antalya'nın en güzel koylarından biri olan Beldibi'nde konumlanan, Akdeniz Havzası'nın tüm doğal güzelliklerini içinde barındıran Rixos Sungate, 720 metre uzunluğunda sahilini, tüm otel personeli ile birlikte 900 metreküp kum kullanarak müşterilerinin ist



Geçtiğimiz hafta HolidayCheck ve Hotel Consulting Service’nin işbirliği ile düzenlenen değerlendirmede 2012'nin “en iyi aile oteli” seçilen Rixos Sungate sahilini tüm otel personelinin ekip çalışmasıyla tamamen kumla yeniledi.  Rixos Sungate Genel Müdürü Cem Uzan; “Rixos Sungate olarak her zaman müşteri odaklı bir anlayış benimsiyoruz ve bunu tüm süreçlerimize yansıtıyoruz. Bildiğiniz gibi Kemer bölgesindeki plajlar küçük çakıl ve taşlardan oluşmaktadır. Bu durumun misafirlerimizde yaratabileceği hoşnutsuzluğu ön görerek plajımızı tamamen temizleyerek kumla yeniledik. Bu sayede 2012 yaz sezonunda da misafirlerimize unutulmaz bir tatil yaşatacağız. Tüm bu süreç içerinde gerçek bir takım ruhu ve özveri ile çalışan ekibime de bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya’nın en güzel koylarından biri olan Beldibi’nde konumlanan, Akdeniz Havzası’nın tüm doğal güzelliklerini içinde  barındıran Rixos Sungate, 720 metre uzunluğunda sahili, marinası, 2 özel iskelesi ve lüks mimariyle tasarlanmış 1094 odasıyla hizmet veriyor.


 


Geri Dön