29 / 04 / 2024

Rize ve Artvin'deki sel konutları 1 yıl içinde tamamlanacak!

Rize ve Artvin'deki sel konutları 1 yıl içinde tamamlanacak!

Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Artvin'de sel sonrası inşa edilecek konutların bir yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize ve Artvin'de sel nedeniyle yıkılan konutların yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Rize ve Artvin deki sel konutları 1 yıl içinde tamamlanacak!

Bölgedeki incelemeleri esnasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da yanında bulunduğunu anımsatan Erdoğan, "Tespitler yapıldı, yapılıyor ama bir taraftan da hemen ödemelere başlanması talimatını verdik. Ödemelere de bir diğer taraftan başlanmış oldu. Tabii anında konut yapım işine de başlayalım istedik, 1 yıl içerisinde de  TOKİ  olarak bu konutları bitirip Rize ve Artvin'de, Artvin'den kastım Arhavi, buradaki konutların sahiplerine inşallah konutlarını da teslim edeceğiz. Burada da yoğun bir çalışma var." açıklamasını yaptı. 
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 550 yeni konut müjdesi!

 


Geri Dön