05 / 05 / 2024

Rizom yeni yüzüyle tatilcileri ağırlıyor!

Rizom yeni yüzüyle tatilcileri ağırlıyor!

Yalova'da, orman ve denizin buluştuğu noktada yer alan Rizom Tatil Köyü, tatile değer RİZOM katan özellikleriyle hizmet sunuyor. Yiyecek ve içecek ikramları ile hizmete hız verdi. İkramlar, Yeni Köy Meydanında.



Yalova'da, orman ve denizin buluştuğu noktada yer alan Rizom Tatil Köyü, tatile değer RİZOM katan özellikleriyle hizmet sunuyor.1200 metrekarelik havuzuyla dikkat çeken 3000 m2'lik bayanlar kompleksi; yenilenerek, spa masaj odaları, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, dinlenme odaları, vitamin bar, yazın bayanlar havuzunda pideden pizzaya. hamburgerden portakal suyuna yiyecek ve içecek ikramları ile hizmete hız verdi. İkramlar, Yeni Köy Meydanında.


Yazın 12.00 -16.00 arası ve elbette erkekler havuzunda da gün boyu sürecek. Konuklar, bayan ve erkek havuzlarındaki aktivite ve animasyonlarla da eğlenecek. Ayrıca yenilenen erkekler havuzunda daha rahat yüzme ve eğlenme imkanı mevcut. Rizom Tatil Köyü, çocukları da unutmadı... Animatörler, çocuklar için gündüz yeni hizmete açılan Mini Clup'da boyama, resim ve oyun imkanları sunuyorlar. Yenilenen mescidde de ibadetlerinizi yerine getirebilirsiniz. Tesiste, bir hemşirenin her an hazır bulunduğu revir ve her türlü istek ve sorunun iletilebileceği misafir ilişkileri yetkilisi de 2015 yaz sezonu hizmet kalitesini artırmak amacı ile bünyesine dahil ediyor. 


Yeni Akit 


Geri Dön