18 / 05 / 2024

Yalova rizom tatil köyü

Yalova rizom tatil köyü

Yalova'da, orman ve denizin buluştuğu noktada yer alan Rizom Tatil Köyü, tatile değer RİZOM katan özellikleriyle hizmet sunuyor. Yiyecek ve içecek ikramları ile hizmete hız verdi. İkramlar, Yeni Köy Meydanında.

Tatil kazandınız yalanına inanıp devre mülk mağduru olmayın! 

Sahte devre mülk satıcıları tatil kazandıkları yalanıyla tüketicileri, Yalova, Bandırma, Balıkesir'de ücretsiz ağırlayacaklarını söylüyor. TÜÇEDEF Genel Başkanı Osman İlhan vatandaşları sahte devre mülk satıcılarına karşı uyardı. 

Armutlu Göral Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Göral Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu ilçesinde hayata geçiyor. 2. etap satışları başlayan Armutlu Göral Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Yalova Esenköy'de inşa edilen Yalova Doğa Termal Tatil Köyü 'nde inşaat çalışmaları başladı. 3 etap halinde hayata geçen Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Yalova Armodies Termal Park'ta 4 bin 900 TL'ye devremülk!

Yalova'nın Armutlu ilçesinde yer alan Armodies Termal Park'ta 7 gece 8 gün tatil imkanı sağlıyor. Armodies Termal Park tesislerinde fiyatlar 4 bin 900 TL'den başlıyor.

Kalyoncu Termal Yalova devremülk!

Kalyoncu İnşaat, Yalova Armutlu'da Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nü hayata geçiriyor. Kalyoncu Termal Tatil 110 adet villa ve normal daireden oluşuyor.

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Kalyoncu Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu bölgesinde hayata geçiriliyor. Kalyoncu Termal'de bulunan devremülkler 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Yalova’nın Çınarcık ve Koru sahilleri birleştiriliyor!

Yalova’nın 2 tatil yöresi olan Çınarcık ilçesi ve Koru beldesinin sahilleri birleştiriliyor. Ortak projeye "Çınarcık-Koru Sahil Yolu" projesi adı verildi. Vatandaşlar Çınarcık ve Koru arasında oluşturulacak pist sayesinde artık iki yerleşim birimine sahil

İhlas Holding'ten Yalova Armutlu'ya apart otel geliyor!

İhlas Holding, Yalova Armutlu'da yer alan İhlas Tatil Köyü'nün yanındaki parselde apart otel inşa edecek. İhlas Armutlu Apart Otel projesi 450 odalı olarak planlandı.

Yalova Armutlu'ya Göral Termal Tatil Köyü!

Göral Sağlık Hizmetleri ve Yapı tarafından, Yalova Armutlu'ya Göral Termal Tatil Köyü projesi yapılacak. Göral Termal Tatil Köyü projesi yaklaşık 42 milyon 500 bin TL'ye malolacak.

Yalova'ya 5 yıldızlı tatil köyü kurulacak!

Maliye Bakanı Şimşek, Yalova'da Hazine'ye ait denize sıfır arazinin Diyanet'e devri için Başbakanlık'a yazı yazdı. Onay çıkarsa arazinin üzerinde tatil köyü yükselecek..

Rizom yeni yüzüyle tatilcileri ağırlıyor!

Yalova'da, orman ve denizin buluştuğu noktada yer alan Rizom Tatil Köyü, tatile değer RİZOM katan özellikleriyle hizmet sunuyor. Yiyecek ve içecek ikramları ile hizmete hız verdi. İkramlar, Yeni Köy Meydanında.

Rizom Tatil Köyü'ne talep yoğun!

Muhafazakâr tatil sektöründe hizmet veren Rizom Tatil Köyü, Körfez bölgesi iş adamlarının akınına uğradı. İş adamları, eşleri ve çocuklarıyla gelerek hem ticaret hem ziyaret yapıyor.

Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak!

Emlak fuarı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak. Ağaoğlu ise 3 milyar dolarlık Rus teklifini değerlendirecek...

Yalova rizom tatil köyü Haberi

Yalova rizom tatil köyü

Yalova'da, orman ve denizin buluştuğu noktada yer alan Rizom Tatil Köyü, tatile değer RİZOM katan özellikleriyle hizmet sunuyor.1200 metrekarelik havuzuyla dikkat çeken 3000 m2'lik bayanlar kompleksi; yenilenerek, spa masaj odaları, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, dinlenme odaları, vitamin bar, yazın bayanlar havuzunda pideden pizzaya. hamburgerden portakal suyuna yiyecek ve içecek ikramları ile hizmete hız verdi. İkramlar, Yeni Köy Meydanında.


Yazın 12.00 -16.00 arası ve elbette erkekler havuzunda da gün boyu sürecek. Konuklar, bayan ve erkek havuzlarındaki aktivite ve animasyonlarla da eğlenecek. Ayrıca yenilenen erkekler havuzunda daha rahat yüzme ve eğlenme imkanı mevcut. Rizom Tatil Köyü, çocukları da unutmadı... Animatörler, çocuklar için gündüz yeni hizmete açılan Mini Clup'da boyama, resim ve oyun imkanları sunuyorlar. Yenilenen mescidde de ibadetlerinizi yerine...