15 / 05 / 2024

Roberto Cavalli'nin evi Floransa yakınlarında bulunuyor!

Roberto Cavalli'nin evi Floransa yakınlarında bulunuyor!

Roberto Cavalli'nin Floransa yakınlarındaki evi, onun giysilerindeki vahşi erotizmin bir yansıması adeta. Tasarımcının diğer evlerine göre daha minimalist bir stile sahip olan bu evde onun hayvan baskılarına olan hayranlığını gözlemlemek mümkün



'Evimin genç birinin stüdyosunu andırıyor olmasının sebebi, çalışırken kendimi öyle hissediyor olmam. Her zaman sadece benim olan, içinde oynayabileceğim nesnelerin olduğu bir odam olmasını hayal ederdim. Bir dj setim, davulum ve evcil hayvanım var içerisinde...' diye anlatıyor evini Cavalli.

Dediği gibi bütün oyuncaklarına ve sevdiği objelere evinde yer vermiş. Örneğin, heykel gibi kıvrılan merdivenler tasarlanırken dinazor iskeletinden ilham alınmış. Dj setinin olduğu bölümse partilerdeki atmosferden sorumlu. Fotoğraf, Roberto Cavalli'nin yeni tutkularından biri. 'Kendimi binlerce farklı yolla tanımlayabilmek istiyorum' diyor. Tasarımcı fotoğraf sanatına olan tutkusu ve yeteneğini parti verdiği zamanlarda da konuşturuyor. Evde LED efektler ve renkleri kullanarak istediği dünyayı yaratabildiğim belirten tasarımcı, bunu yaparken evin genel havasında kişiselliğinden ve tarzından taviz vermiyor.

Yaratıcılık stille harmanlanıyor ve modanın gözde tasarımcılarından Roberto Cavalli'nin Italo Rota tarafından tasarlanmış bu evi, modernizm, egzotiklik, teknoloji ve tarihi bir araya getiriyor. Örneğin koridor, defilelerin dinamizmini eve taşımak için podyum şeklinde tasarlanmış.

Ocakların arkasındaki dolap yüzeyi üzerindeki 5 santimetre enindeki yarık Ahmet Alataş tarafından tasarlanmış bir davlumbaz. Ve diğer mutfak aletleri gibi Gaggeneau firmasına ait bir motorla çalışıyor. Hiç yer kaplamıyor ve üzerinde depolama alanı yaratıyor. Bunların yanı sıra son derece iyi çalışıyor.

Örneğin koridor, defilelerin dinamizmini eve taşımak için podyum şeklinde tasarlanmış.

Toskana stili yatak odasında pencereler panoramik bir görünüm sağlıyor. Modern banyo, tasarımıyla Cavalli'nin stilini yansıtıyor. Metal panter heykelini Roberto Cavalli'nin eşi Eva hediye etmiş. Ferahlık hissi yaratmak için mutfak cam bir bölmeyle ayrılmış. Yüksek teknolojiyle tasarlanan mutfak, langırtın olduğu bölümle tamamlanıyor.

çİZGİLERDE Kİ SADELİK

Mutfağı, yaşam alanından çelik ve cam duvar ayırıyor. Yeşil damarlı mermer zemin ile su yeşili renkte dikey camlar uyum içinde. İtalyan azizlerin heykelleri, Roma atları ve egzotik Doğu tanrıları mekanı koruyor.
Brands&trends


Geri Dön