Genel

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü aktör Robin Williams, 2014 senesinde hayatını kaybetti. Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan, çocukları için tasarlanmış gizli odalar ve gizli geçitlerle süslenmiş olan eski evinin, emlak dünyasında büyük ses getireceği öngörülüyor. 

1991'de Williams çifti, konutu 90 milyon liraya yani 3,2 milyon dolar bedelle satın almıştı 1989 yılında evlenen çift, 2010 yılında ayrıldı. 

Ortam sakinleştiğinde, eski eş Marsha Williams’a bu konutun mülkiyeti verildi.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; İtalyan Rönesans tarzındaki yapı, üç farklı seviyede yaklaşık 10 bin 600 metrekare büyüklüğe sahip bir alanda konumlanıyor. Söz konusu ikonik ev, Golden Gate Köprüsü, Marin Headlands ve San Francisco Körfezi manzarasıyla çevrili. 

Bir kaynak tarafından yapılan açıklamada "Marsha ve Robin Williams evi temellerine kadar götürdüler ve doksanların başında yeniden yaparak, tüm önemli sistemlerde güncelleme yaptılar" ifadelerine yer verildi. 

Ayrıca, söz konusu açıklamada evin üç seviyede şu anki 10 bin 598 metrekareye kadar genişletildiği aktarıldı ve "Fakat, 1926 yılında kullanılan ve artık modern evlerin yapımında bulunmayan nadir ve değerli inşaat malzemelerini korumak için özenli davrandılar" denildi. 

Yapılan inşaatlar; ahşap işleri, pervazlar ve süslü demir işleri gibi orijinal ayrıntıların korunmasını kapsıyordu. Ana merpenin üzerindeki açılı ahşap kirişler, evin karakterinin korunması için bırakıldı. Ayrıca, çift görkemli taş sütunlarla çevrili ana girişin üzerine, dökme taş Komedi ve Trajedi maskeleri de ilave etti. 

GİZLİ GEÇİTLER DİKKAT ÇEKİYOR 

Çocuk yatak odalarını birbirine bağlayan gizli geçitler, medya odasında bir duvarın arkasına gizlenmiş durumda. Medya odasında bir bar ve sinema deneyimleri bir açılır bir projektör yer alıyor. 

Evin çevresinde ise metal iguanalar ve kaplumbağalar bulunuyor. 

6 yatak odasına sahip ikonik evde, yükseltilmiş derin küvet içeren, Japon temalı bir banyo ile tamamlanan bir ana süit de mevcut. Ayrıca, misafirler ya da eniş aileler için özel girişi olan tek yatak odalı ayrı bir misafir dairesine de sahip. 

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesinde her ikisi de dış mekana açılan Fransız kapılara sahip bir kütüphane, şarap mahzeni, kiler ve gömme kasa bulunuyor. 

Birden çok depolama odası ve sedir kaplı dolaplara da yer verilen evde, birkaç teras ve bir sundurma da, ikonik Golden Gate Köprüsü’nün manzarasını ortaya çıkarıyor. 

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi: İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Son dakika! Merkez Bankası faiz kararı açıklandı!